Annonce
Billund Ugeavis

Så skal der skates: Nyt skaterområde står klar inden for en uge

Der er nu asfalt på området, og der er også ramper til skaterne. Foto: Benny Baagø

Billund: Skaterbanen ved Lego House er allerede blevet taget i brug, og nu har skaterentusiaster endnu mere at glæde sig til, for nu skal den midlertidige skaterbane på Byens plads, ifølge Billund Kommune, færdiggøres.

Arbejdet med at sætte ramper op begyndte i bededagsferien. Der skal opsættes to mindre ramper, to såkaldte "fly-outs" og to bokse til at lave tricks på. Den såkaldte "pumptrack" ved Lego House skal også flyttes hen på Byens Plads.

Der er tale om et midlertidigt skaterområde, som efter planen får lov til at stå på Byens Plads til slutningen af juli.

Annonce

Ifølge en pressemeddelelse fra Billund Kommune, vil pladsen være åbent for alle, og  må også gerne benyttes til mindre arrangementer. For eksempel vil der blive opsat et skilt, hvor man kan hænge plakater op med sit arrangement. De til enhver tid gældende coronarestriktioner skal dog følges.

Ramperne, inden de blev sat op på området tæt på Lego House. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce