Annonce
Billund Ugeavis

Sander gjorde en fin figur

GGIF vandt sæsonens sidste hjemmekamp sikkert 36-22 over GOG. Arkivfoto: Jim Hoff
Annonce

Grindsted: Lørdag eftermiddag spillede GGIF’s herrehold sæsonens sidste hjemmekamp, hvor GOG's andethold var på besøg.

GOG råder over en stor flok unge og tekniske dygtige håndboldspillere, der har roteret i mellem deres andethold og deres dygtige U18-hold. GGIF havde samtidig revance til gode på hjemmebanen, og med tanke på seneste hjemmekamp mod Skovbakken var det en flok ivrige GGIF-spilere, der var klar fra start, og inden kampen rigtig var kommet i gang, førte GGIF med 7-2.

I anden 2. halvleg fortsatte GGIF med at sætte sig på kampen, og forspringet blev stille og roligt øget til 10-12 mål. Der var god styring på hjemmeholdets angrebspil, og forsvaret stod solidt med en fremragnede Rasmus Jakobsen bag sig.

GGIF fik mod slutningen givet debut til Sander Hafstrøm Johnsen, der afløste Rasmus Jakobsen på målet. Sander, der er fra Billund, kom på banen og gjorde en rigtig flot figur med en redningsprocent på 33. Sander er dermed sammen med sin holdkammerat fra U18-holdet, Mikkel Molbech, de første i rækken af forhåbentlig mange U18-spillere, som i de kommende år får debut på GGIFs bedste herrehold.

I weekenden slutter GGIF sæsonen af på udebane mod FHK, der har to kommende GGIF spillere på holdkortet.

Grindsteds målscorere

De scorede for Grindsted: Nikolaj Svalastog 8, Hjalmar Andersen 7, Thomas Theilgaard og Emil Larsen 6, Daniel Jørgensen 5, Mikkel Molbech 3, Magnus Nørlund 1.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce