Annonce
Billund Ugeavis

Skolerne sender børnene i Wow Park

Den internationale skole i Billund er blandt de skoler i området, der sender eleverne i Wow Park for at styrke trivslen og sammenholdet i klassen ovenpå de mange måneders nedlukning og hjemmeundervisning. Foto: PR
Wow Park mærker, at skolerne efterspørger udendørs aktiviteter, hvor eleverne kan lære og få oplevelser sammen ovenpå de mange måneders nedlukning.

Billund: I disse uger kan danske skolebørn i større eller mindre grad skifte onlineundervisning og hjemmeskole ud med et fysisk fremmøde, men de mange måneders hjemmeundervisning har sat sine spor hos eleverne. Landets pædagoger og lærere efterspørger derfor i stigende grad redskaber til at øge elevernes læring og trivsel gennem alternative udendørs aktiviteter. Det mærker man blandt andet hos lege- og forlystelsesparken Wow Park, skriver parken i en pressemeddelelse.

- Vi mærker i disse uger en stigende efterspørgsel fra lokale skoler eller institutioner om at anvende vores faciliteter i forbindelse med udendørs undervisning. Det vidner om, at børn og unge trænger til at komme ud og bevæge sig sammen efter længere tids adskillelse, og det kan vi tilbyde dem under ordnede forhold, siger Jacob Hindhede, medstifter og administrerende direktør i Wow Park, ifølge pressemeddelelsen.

Annonce

Leg og bevægelse giver øget trivsel

En af de skoler, der ser frem til at besøge Wow Park i forbindelse med genåbningen, er den internationale skole i Billund, hvor man ser et stort potentiale for at skabe bedre trivsel og læring hos eleverne med et besøg i parken.


Vigtigst af alt trænger de til at få nogle gode oplevelser sammen, som kan styrke fællesskabet, trivslen og sammenholdet i klassen.

Camilla Uhre Fog


- Vores elever trænger i den grad til at komme ud og røre sig og lære på en sjov og anderledes måde. Men vigtigst af alt trænger de til at få nogle gode oplevelser sammen, som kan styrke fællesskabet, trivslen og sammenholdet i klassen, siger Camilla Uhre Fog, skoleleder på International School of Billund, ifølge pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce