Annonce
Billund Ugeavis

Sparekassen Kronjylland fortsætter som hovedsponsor for Vorbasse Boldklub

Fodboldspillerne fra Vorbasse Boldklub kan glæde sig over, at Sparekassen Kronjylland også i de kommende tre år vil være hovedsponsor for klubben. Arkivfoto: Andreas Bjerre.
Fodboldklubben i Vorbasse kan glæde sig over, at den også i de kommende tre år har opbakning fra byens pengeinstitut.

Vorbasse: Også i de kommende tre år vil Vorbasse Boldklub kunne glæde sig over at have Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor. Parterne er netop blevet enige om en aftale, der forlænger samarbejdet, skriver de i en pressemeddelelse.

Den lokale fodboldklub har gennem mange år fået god opbakning fra Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse, og det er altså et samarbejde, der er fortsat, efter det lokale pengeinstitut for år tilbage blev en del af Sparekassen Kronjylland.

- Det er en dejligt skulderklap, når sponsorer i vores nærområde bakker op om vores aktiviteter, siger Jack Pedersen, der er formand for Vorbasse Boldklub, om forlængelsen af samarbejdet ifølge pressemeddelelsen.

Selvom foreningens medlemmer selvsagt betaler kontingent for at kunne gå til fodbold, er det alligevel nødvendigt med opbakning fra det lokale erhvervsliv, hvis en forening skal fungere optimalt.

- Som forening er vi afhængige af gode sponsoraftaler. Den økonomiske håndsrækning fra Sparekassen Kronjylland betyder, at vi kan glæde vores medlemmer med nogle attraktive faciliteter, siger Jack Pedersen.

Annonce

Sportslig fremgang

Sportsligt går det glimrende for Vorbasse Boldklub, der sidste efterår ret suverænt sikrede sig oprykning til serie 3. Både de bedste spillere og børne- og ungdomsspillere kan nu se frem til lokal opbakning også i de kommende år.

- Vi vil gerne fortsætte vores støtte til Vorbasse Boldklub, som på mange måder er et vigtigt samlingspunkt i byen, og hvor der skabes fælles idrætsoplevelser. Alt det kan kun lade sig gøre, fordi der er mange engagerede frivillige, der giver noget af deres tid og energi for at skabe nogle gode oplevelser med sport, siger H. C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Vorbasse, ifølge pressemeddelelsen.

- Vi er glade for at kunne støtte op om klubben og bidrage til at sikre fundamentet for en klub, der støtter børns idræt og motion, tilføjer han.

Vorbasse Boldklub har i en årrække samarbejdet med Hejnsvig IF om at kunne stille hold for seniorerne. Det samarbejde er nu stoppet, så de to klubber igen stiller med hver deres hold.


Det er en dejligt skulderklap, når sponsorer i vores nærområde bakker op om vores aktiviteter.

Jack Pedersen, formand, Vorbasse Boldklub
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce