Annonce
Billund Ugeavis

Tre kommuner i nyt turismesamarbejde

Legoland er en af de destinationer, der for alvor trækker turister til lokalområdet. Et nyt samarbejde mellem kommunerne Billund, Kolding og Vejle skal nu forsøge at få endnu flere turister til området. Arkivfoto: Legoland
Sammen med to nabokommuner vil Billund skabe en såkaldt turistdestination. Målet er at få flere turister til området.
Annonce

Billund Kommune: Billund vil nu i samarbejde med nabokommunerne Kolding og Vejle blive endnu bedre til at trække turisterne til området. I løbet af august skal de tre kommuners byråd godkende, at kommunerne går sammen i en såkaldt turistdestination.

Kommunerne har i forvejen arbejdet sammen om blandt andet Legoland Billund Resort, hvor de forskellige turistdestinationer i Billund i samarbejde med blandt andet Givskud Zoo og de kommuner, hvor destinationerne hører hjemme, arbejder for at gøre området mest muligt attraktiv for feriehungrende mennesker fra både ind- og udland. Det bliver nu udvidet til, at kommunerne - hvis ellers de respektive byråd nikker ja til det - etablerer en egentlig turistdestination.

- Vi har i forvejen et rigtigt godt samarbejde på turismeområdet på tværs af de tre kommuner, f.eks. i Legoland Billund Resort, som siden 2013 har været med til at skabe vækst i områdets internationale overnatninger, som ligger betydeligt over gennemsnittet, siger borgmester Ib Kristensen (V) ifølge en pressemeddelelse.

- Vi håber på, at vi ved at danne et fælles destinationsselskab kan styrke vores samarbejde og understøtte en positiv udvikling som en af Danmarks stærkeste og mest spændende destinationer, tilføjer borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Billund Ugeavis

Legoland vandt designpris

Billund Ugeavis

Billund Bridgeklub genåbnet

Billund Ugeavis

25 år for Lauge i Lego

Annonce