Annonce
Billund Ugeavis

Trods corona: Wow Park kommet godt fra start

Wow Park åbnede for første gang i Billund i år. PR-foto
Selvom forlystelsesparker over hele landet lider under manglende turister og skærpede restriktioner er Wow Park i Billund kommet godt fra start.
Annonce

Billund: Hos Wow Park i Billund og Skjern har man netop lukket portene til en anderledes sæson, som på trods af udskudte åbninger og en lang række restriktioner endte med at byde på rekordmange gæster i de to jyske parkers travleste måneder.

- Hvis vi skal lægge den vestjyske ydmyghed lidt til side, vil vi tillade os at sige, at vores nye park i Billund har fået en flot start trods en udfordrende sæson. Vi er utroligt glade for den varme velkomst fra de mange gæster, som har fundet deres indre legebørn frem i trætoppene gennem de seneste måneder, forklarer medstifter og adm. direktør i Wow Park Jacob Hindhede i en pressemeddelelse.

Det er særligt de danske turister, som i år har lagt vejen forbi de to parker i Billund og Skjern, som samlet set har budt velkommen til omkring 100.000 gæster. De udenlandske gæster har der til gengæld været langt imellem.

- Vi har budt velkommen til en masse glade gæster i vores park i Skjern, hvor besøgstallene er steget betragteligt i højsæsonen sammenlignet med samme periode sidste år. Det skyldes særligt en stigning i antallet af danske turister, men også de tyske gæster været godt repræsenterede i løbet af sommeren, mens vi har måttet se langt efter de øvrige internationale gæster, forklarer Jacob Hindhede.

Annonce

Tryktestet koncept

Hos Wow Park mærker de en tydelig efterspørgsel på oplevelser og leg i naturen:


Vi oplever allerede stor opbakning fra vores trofaste gæster, der blandt andet fornyer deres sæsonkort

Jacob Hindhede


- Der er ingen tvivl om, at vi med vores koncept har ramt ned i en generel efterspørgsel, som kun er vokset siden åbningen i 2013. Vi har for alvor fået tryktestet vores koncept denne sommer, hvor turisterne i stigende grad har rettet blikket mod de trygge ferieoplevelser i naturen med god plads til leg og bevægelse. Det er en tendens, vi forventer at se meget mere til de kommende år, siger Jacob Hindhede og tilføjer, at Wow Park nu retter blikket mod 2021:

- Én udfordrende sæson afholder os ikke fra at se positivt på fremtiden, og vi er nu begyndt at kigge ind i 2021 og overveje, hvordan vi fortsat kan forbedre gæsteoplevelsen i vores parker. Vi oplever allerede stor opbakning fra vores trofaste gæster, der blandt andet fornyer deres sæsonkort online op mod jul, og vi håber, at danskerne også vil bakke op om landets attraktioner det kommende år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Så er det nu!

Annonce