Annonce
Billund Ugeavis

Vandel Kro åbner for spisende gæster: Lover stegt flæsk hver torsdag

Vandel Kro er lige nu under renovering, men er stadig klar til åbningen tirsdag den 15. januar. Arkivfoto.

Den 15. januar slår Vandel kro dørene op som ægte kro og gæstgiveri

Annonce

Vandel: I omkring halvandet år har Vandel Kro fungeret som bed & breakfast, men nu er det slut med kun at servere morgenmad.

Fra på tirsdag den 15. januar bliver det atter muligt at komme som gæst udefra og få et varmt måltid på Vandel Kro. Åbningen fejres, så der lige på tirsdag er der halv pris på dagens ret.

- Vi har én ret hver dag, da jeg står alene i køkkenet. Til gengæld vil jeg skifte retterne ud løbende med undtagelse af stegt flæsk; det vil man blive ved med at kunne få hver torsdag, siger forpagter af Vandel Kro, Christian Nielsen.

Han håber, at kroen kan blive et sted for familier.

- Vandel Kro skal være en "familiekro", det skal ikke være et sted, hvor folk kommer og drikker sig fulde, pointerer han.

Kroen, der lige nu stadig er under renovering, har indtil videre åbent i restauranten fra tirsdag til fredag, men så snart turistsæsonen begynder, vil der være åbent alle syv dage. Foruden mulighed for overnatning og spisning, udlejer kroen også festsalen, der kan har plads til 130 mennesker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce