Annonce
Billund Ugeavis

Vandel kro er blevet solgt: Nu skal der findes en forpagter

Den gamle kro i Vandel har gennem årene dannet rammen om stribevis af arrangementer og festligheder, men det sidste års tid har den været lukket, siden den seneste forpagter afbrød samarbejdet. Nu kan kroen snart tage imod spisende gæster igen. Arkivfoto: Morten Pape
Vandel Kro er blevet solgt. Investor satser på at have ny forpagter klar inden for en måneds tid.
Annonce

Vandel: Der har været lukket og slukket hos Vandel Kro det sidste års tid, efter den tidligere forpagter Christian Nielsen afbrød samarbejdet med ejeren Haakon Jøker Trachsel.

Siden er der gjort adskillige spekulationer om, hvad der mon skulle blive af den gamle gæstgivergård, som har dannet rammen om utallige små og store arrangementer, fester og højtideligheder i Vandel gennem mange år.

Men nu kommer der snart gang i kroen igen. En ny investor,  Ole Grünberger, har nemlig meldt sig på banen og pr. 1. oktober overtaget Vandel Kro.

Det bliver dog ikke Ole Grünberger selv, der skal drive kroen til daglig. Han håber i stedet at finde en forpagter, der skal stå med driften. Den nye forpagter får frie hænder til at sætte sit præg på kroen.

- Jeg har lige nu to kandidater, som begge er interesserede i at forpagte kroen. Jeg forventer inden for den næste måneds tid at få afklaring på, hvem af dem der bliver ny forpagter, og så tænker jeg, at vedkommende kan fortælle meget mere om tankerne for stedet, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Så er det nu!

Annonce