Annonce
Billund Ugeavis

Billund sender mere miljøvenlig varme til Vandel

Hilda og Henning Nørbygaard er blandt de Vandel-borgere, der har besøgt kontorvognen ved Dagli’Brugsen. De har valgt en løsning, som ifølge en pressemeddelelse giver dem en besparelse på 3.300 kroner om året. PR-foto
Billund Varmeværk har skræddersyet en løsning til borgerne i Vandel, så naturgas kan erstattes med mere miljøvenlige alternativer.

Billund: For borgerne i Vandel er der nu mulighed for at sikre sig varmen mange år frem i tiden. Billund Varmeværk vil nemlig sælge varme til nabobyen.

I dag er det naturgas, der sikrer varmen i Vandel, men det er et biprodukt fra aktiviteterne på olieboreplatformene, så af klimahensyn skal borgerne i Vandel måske ud og finde en anden løsning. Den løsning står Billund Varmeværk på spring for at levere.

- Vi har skræddersyet en særlig løsning til Vandel, som giver mulighed for, at rigtig mange borgere kan spare på deres udgifter til varmen og samtidig få en løsning, der er miljøvenlig og driftssikker, siger Nikolai Friis, direktør for Billund Varmeværk, ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Individuel rådgivning

Under normale forhold ville fjernvarmeselskabet have inviteret alle borgere til et fælles arrangement om mulighederne, men det kan ikke lade sig gøre i den nuværende situation. I stedet er der opsat en kontorvogn ved Dagli'Brugsen i Vandel, hvor borgerne kan få individuel rådgivning. Vognen, der står der resten af februar, er åben mandag til torsdag og efter aftale.


Langt de fleste har udsigt til at spare penge, men der er også enkelte, som med fordel kan bruge de kommende år på at lede efter en anden løsning.

Nikolai Friis


- Det gode ved denne løsning er, at vi kan give hver enkelt boligejer helt præcise beregninger på deres situation og varmeforbrug. Langt de fleste har udsigt til at spare penge, men der er også enkelte, som med fordel kan bruge de kommende år på at lede efter en anden løsning, siger Nikolai Friis.

Kend dine muligheder

Man kan henvende sig i kontorvognen i åbningstiden:

  • Mandag og onsdag fra kl. 10-16
  • Tirsdag og torsdag fra kl. 10-18

Desuden holder kontorvognen åben efter aftale, som kan laves ved at ringe på 75 33 12 89.

Kontorvognen har åbent resten af februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce