Annonce
Billund Ugeavis

Vorbasse er med i en ny sang

”Vi kommer fra Vorbasse Krigshavn”, lyder det på en ny cd med Arena Luanda, der hylder gøglerkongen Professor Labri med en ny sang. Foto: PR

Vorbasse: Mange kender udtrykket ”Vorbasse Krigshavn”, som bruges om gadekæret i Vorbasse. Det var gøglerkonten Professor Labri, der i sin tid udbredte udtrykket til hele landet. Han optrådte hvert år på Vorbasse Marked.

Nu har sangskrivertrioen Anders Wedel Berthelsen, Jon Kjærran og Arne Lund skrevet og komponeret en sang om ham. Nummeret hedder ganske enkelt ”Professor Labri”.

Professor Labri boede det meste af sit liv i Odense, især om vinteren, når han ikke var på farten. Gøgleren døde i 1935 og ligger begravet på Odense Assistenskirkegård. Men også Vorbasse har taget gøgleren til sig. Gadekæret hedder i dag Vorbasse Krigshavn, og på markedspladsen står en mindesten for Labri.

– Labri var en original, som er værd at mindes, så det gør vi med en sang, fortæller tekstens forfatter, Anders Wedel Berthelsen.

Jon Kjærran og Arne Lund fra Odense har skrevet melodien med gøglerstemning.

Sangen er indspillet af gruppen Arena Luanda, der ved denne lejlighed består af sangeren Kim Kingo, harmonikaspilleren Allan Frederiksen og de tre sangskrivere på diverse instrumenter.

Nummeret er netop udkommet digitalt og er desuden med på cd’en ”Brunsviger Blues”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce