Annonce
Billund Ugeavis

Vorbasse Kro lukker

Cecilia Veggerby har siden marts i år drevet Vorbasse Kro. Det har på grund af corona været stejlt op ad bakke. På lørdag er det slut. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Cecilia Veggerby stod klar til at åbne kroen i foråret, og så ramte corona verden og lukkede alting ned.
Annonce

Vorbasse: Det er coronapandemien, der nu har knækket forpagter Cecilia Veggerbys drømme om at drive en kro. Lørdag bliver sidste åbningsdag i krostuen. Køkkenet er allerede lukket.

- Der er ingen udsigter til fester på grund af de nye restriktioner. Det skulle ellers have været vores lyspunkt. I stedet er der så kommet nye begrænsninger, og så går det ikke længere. Det er meget ærgerligt, siger hun.

Cecilie Veggerby overtog Vorbasse Kro i februar og åbnede krostuen fra marts - næsten samtidig med, at corona lukkede hele landet ned. Det betød, at selve restauranten ikke kom til at åbne som planlagt.

Det gav en hård start, hvor Cecilia Veggerby blandt andet kæmpede for at skabe liv og indtægt ved hjælp af takeaway. Nedlukningen betød som bekendt også, at Vorbasse Marked, der plejer at trække tusindvis af gæster til byen - og dermed også til kroen - ikke kunne holdes på traditionel vis.


Vi skal tænke over, hvad vi vil i forhold til kroen. Men det er rigtig ærgerligt, at det ikke kan gå

Brian Madsen, ejer


- Det har været op ad bakke hele vejen. Jeg ved ikke, hvad der sker med kroen nu, men jeg skal selv ud og finde et arbejde, siger Cecilia Veggerby, der er uddannet tjener.

Annonce

Ærgerligt

Ejerparret Brian Madsen og Jane Langvad, der selv drev kroen i en årrække, har for længst besluttet, at de ikke vil drive kro længere og har derfor forpagtet kroen ud de senere år.

- Det er ikke nemt at drive en kro med de forhold, der er i verden lige nu, så lige nu skal der ikke ske noget med kroen. Vi skal tænke over, hvad vi vil i forhold til kroen. Men det er rigtig ærgerligt, at det ikke kan gå, siger Brian Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Så er det nu!

Annonce