Annonce
Billund Ugeavis

Winnie Tang vil skabe mere liv i Billund

Winnie Tang er fra Hong Kong, og har siden hun kom til Billund lavet events for at binde de lokale sammen. Foto: Martin Ravn

Gennem lokale events vil Winnie Tang fra Hong Kong forene byens borgere.

Annonce

Billund: Winnie Tang fra Hong Kong har mange mål i livet. Et af dem er at binde de internationale og danske borgere i Billund sammen via sit firma Tango Garden, hvor hun siden begyndelsen af 2018 har arrangeret events og delt sin passion for asiatiskinspireret madlavning.

- Jeg forsøger altid at gøre en forskel, der hvor jeg er, og vil gerne bidrage med noget mere liv i Billund, fortæller Winnie Tang.

Gennem sine events, som hun slår op på sin Facebook-side "Tango Garden in Billund", vil hun binde folk mere sammen. I sommer lavede hun et offentligt loppemarked i sin have, hvor familier kunne komme og få sig en bod, samtidig med at der var mulighed for køb af mad og drikke for de fremmødte.

- Den ene halvdel af familierne var danske, den anden del var internationale, og de besøgende var alle blandede, siger Winnie Tango, der var godt tilfreds med arrangementet.

Hendes næste event er en "ladies night", en aften hvor kvinder i alle aldre på tværs af nationaliteter kan komme og hygge, spise og netværke med hinanden.

I Danmark har jeg lært at finde glæden i de nære ting

Winnie Tang, ejer af Tango Garden
Winnie Tang elsker at lave asiatisk inspireret mad med et æstetisk udtryk. Foto: Martin Ravn
Annonce

Fra Hong Kong til Billund

Men hvorfor tage til Danmark? I Hong Kong var hushjælp en selvfølge og bylivet var fyldt med dyre restauranter og shoppingcentre. Det er slut I Danmark. Til gengæld har hun fået så meget andet.

- I Danmark har jeg lært at finde i glæden i de nære ting, som at jeg faktisk selv er i stand til at ordne hus og have. Det glæder mig også at se, hvor godt min datter trives og vide, hun i en alder af fem år ikke skal til eksamen, som børnene i Hong Kong.

Winnie Tang kom til Danmark med sin daværende mand og deres fælles datter, da manden fik job på Lego. Ægteskabet holdt dog ikke, og kort tid efter blev de skilt. Så tog fanden ved alenemoren.

- Jeg ville skabe et liv for mig og min datter, så jeg begyndte at lære dansk samtidig med, at jeg startede mine events, siger Winnie Tang, og understreger at Tango Garden kun er begyndelsen på noget større.

- Jeg vil gerne afholde mange flere aktiviteter, events, workshops og generelt skabe positiv energi i byen. På længere sigt håber jeg på at blive en succesfuld entreprenør her i Danmark.

Winnie Tang bor til dagligt alene med sin datter i Billund. Foto: Martin Ravn
For Winnie Tang er det vigtigt hele tiden at udvikle sig, og hun har hele tiden gang i nye projekter. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce