Annonce
Jakob Jensen har 350 høns, som går frit på marken ved hans ejendom på Grindstedvej 80. Når jorden er blevet trampet for meget op, spænder han blot traktoren for hønsehuset og flytter det, så hønsene igen kan få frisk græs. Foto: Alex Hermann.
Billund Ugeavis

Jakobs 350 høns går frit på frisk græs: Nu kan de forbipasserende snart købe deres æg

I løbet af den kommende uge begynder de 350 fritgående høns på Jakob Jensens ejendom på Grindstedvej 80 at levere æg til hans lille bod. Her kan folk holde ind og købe æg med hjem.
Annonce
  • Jakob Jensen har 350 høns, som går frit på marken ved hans ejendom på Grindstedvej 80. Når jorden er blevet trampet for meget op, spænder han blot traktoren for hønsehuset og flytter det, så hønsene igen kan få frisk græs. Foto: Alex Hermann.
  • Hønsene lægger deres æg på et bånd, så de triller lige ud i hænderne på Jakob Jensen, som kan placere dem i æggebakkerne. Foto: Alex Hermann.
  • Det lille hus er bygget af elever på Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Det bliver herfra, at bilister på Grindstedvej kan holde ind og købe lidt friske æg fra de fritgående høns med hjem. Foto: Alex Hermann.
  • Bilisterne, der kører på Grindstedvej mellem Billund og Vandel, kan med egne øjne se, at Jakob Jensens høns har rigeligt med plads på marken. Foto: Alex Hermann.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce