Annonce
Bjerringbro Avis

Aldi venter fortsat på at afslutte handel

Aldi har endnu ikke overtaget sin del af den tidligere Meny-bygning i Bjerringbro og kan derfor ikke starte på at indrette den nye butik. Foto: Hanne Bliksted
Planen er, at Aldi flytter til ny butik senere på året.

Bjerringbro: Aldi flytter senere på året til den tidligere Meny-butik.

Sådan lød nyheden i februar 2020. Nu er der gået mere end et år, og Aldi driver fortsat sin butik på Storegade i Bjerringbro, og den del af den tidligere Meny-butik, som Aldi vil indrette til en supermoderne butik, står stadig tom.

Ifølge projektudvikler hos Aldi Danmark, Anders Kloch Jensen, så arbejdes der lige nu på højtryk for, at Aldi kan overtage lokalerne fra selskabet Drejer Ejendomme, men der mangler stadig de formelle godkendelser for, at den tysk discountkæde kan indrette sin nye butik med indgang fra Niels Due Jensens Plads.

Planen er, at Aldi skal overtage 80 procent af den tidligere Meny-butik. Det betyder, at Aldi-butikken bliver næsten dobbelt så stor som den nuværende. På Storegade er salgsarealet på 497 kvadratmeter, og på den nye adresse er der 1400 kvadratmeter, heraf indrettes der et salgsareal på 900 kvadratmeter.

Mens Aldi har ventet på at overtage en del af Meny-butikken, er butikken Mad & Vintorvet, som boede til leje i resten af bygningen, lukket, men Aldi har ingen planer om også at overtage de ledige kvadratmeter, som den butik efterlod.

- Det er endnu uvist, hvornår vi kan åbne, ombygningen varer nok tre-fire måneder, men vi håber, at det bliver sidst på sommeren eller til efteråret 2021, fortæller Anders Kloch Jensen.


Det er endnu uvist, hvornår vi kan åbne, ombygningen varer nok tre-fire måneder, men vi håber, at det bliver sidst på sommeren eller til efteråret 2021.

Anders Kloch Jensen, projektudvikler hos Aldi.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Bjerringbro Avis

25 år med bilsalg

Bjerringbro Avis

Ældre ægtepar vågnede ved at flammer larmede: De reddede sig selv ud, men brandfolkene måtte ind i røgen efter hunden

Annonce