Annonce
Bjerringbro Avis

Alle forholdsregler tages ved stor koncert

Gudenå Event håber at folk møde talstærkt op og støtter op omkring den årlige julekoncert, som er med Anne Dorthe Michelsen og duo. Pressefoto
Annonce

Bjerringbro: Tirsdag den 1. december præsenterer Gudenå Event i samarbejde med Bjerringbro Idræts- & kulturcenter årets julekoncert med Anne Dorthe Michelsen og Duo.

Igennem de sidste mange år har det været en tilbagevendende tradition, at der den første tirsdag i december måned har været afviklet kirkekoncert i Bjerringbro kirke.

Men grundet retningslinjer og restriktionerne vedrørende corona har Gudenå Event set sig nødsaget til at flytte arrangementet til Bjerringbro Idræts-& kulturcenter hvor der er plads til 225 tilhørere.

- Koncerten bliver holdt i multihallen og alt foregår efter myndighedernes krav og de Corona-retningslinjer der er udstedt, fortæller Palle Winther fra Gudenå Event og fortsætter:

- Musikviften har for nyligt holdt koncert med Alberte Winding og  Band i Multihallen, og her fik publikum en rigtig god og sikker koncertoplevelse trods de stramninger og krav der er omkring Covid 19.

Der vil være afstandskrav samt et krav om at bære mundbind indtil man sidder på sin plads.

- Alle bliver placeret sikkert i multihallen og frivillige fra Gudenå Event og personale vil gøre alt for at guide aftens deltagere på en forsvarlig måde, siger Palle Winther.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

En gave at være tandlæge

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ladcykel til bypedeller

Bjerringbro Avis

Brug dit digitale bibliotek

Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce