Annonce
Bjerringbro Avis

Betjent bliver ny byrådskandidat i Langå

43-årige Christian Engelbrecht Pedersen er ny byrådskandidat for Socialdemokratiet. Foto: Majken Vestergaard

Langå: Det bliver Christian Engelbrecht Pedersen, som skal afløse socialdemokraten Iben Sønderup som byrådskandidat i Langå. Efter otte år i byrådet har hun valgt at sige farvel til lokalpolitik for at satse alt på en plads i Folketinget.

Den 43-årige Christian Engelbrecht Pedersen er oprindeligt uddannet maskinarbejder, men har de seneste 16 år været politiassistent ved Østjyllands Politi i Aarhus og Randers.

- Jeg vil blandt andet kæmpe for en cykelsti mellem Langå Skole og Gudenåstien, mere urørt skov, og ikke mindst vil jeg kæmpe med næb og kløer for at bevare vores banegård, som både er byens livline og huser en vigtig del af byens kulturliv, siger han og understreger, at han trods de meget lokale mærkesager vil være byrådsmedlem for hele Randers Kommune.

Annonce

Kommunalvalget finder sted 16. november 2021, og Iben Sønderup, som selv stopper byrådsarbejdet med udgangen af 2021, er glad for, at det er den lokale betjent, der overtager hendes plads på stemmesedlen.

- Jeg kender Christian som en meget vidende og dygtig person med stor strategisk sans og evne til at se bag om tingene – måske på grund af hans baggrund som soldat og politimand. Samtidig er han også et meget empatisk menneske og familiefar. Det bliver godt for Langå, ja for hele Randers Kommune, at få en lokalpolitiker som Christian i byrådet, siger hun.

Iben Sønderup er helt afklaret med at stoppe i Randers Byråd.

- Jeg har det rigtig godt med, at det er min egen beslutning. Jeg arbejder jo altid for fællesskabet. Jeg vil gerne kæmpe for hele Østjylland i Folketinget. Jo flere vi er, der står sammen om Østjylland, jo bedre er det for borgerne, siger hun i en pressemeddelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Annonce