Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Chancen: Bjerringbro FH overvejer udbringning af lodsedler

Op mod 5.000 mennesker plejer at besøge den årlige Handels- og familiemesse i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. Arkivfoto: Morten Dueholm
Bjerringbro Chancen med præmier for 230.000 kroner udtrækkes online

Bjerringbro: I mange år har Bjerringbro Chancen og især chancen for at vinde en bil hvert år i februar-marts været et stort samtaleemne i Bjerringbro og omegn, og selv om mange af Bjerringbro FHs aktiviteter er lukket ned, så gælder det ikke det lokale lotteri, hvor Bjerringbro FH igen i år  er klar med 6.000 lodder og en Toyota Aygo som hovedpræmie.

Det er dog ikke helt så nemt at komme af med lodsedlerne i år, hvor mange af de lokale butikker, som plejer at sælge lodderne, er lukket på grund af corona-restriktionerne. Som de tidligere år har alle klubbens 300 medlemmer hver fået en bunke lodsedler, som de skal sælge. På grund af nedlukningen har medlemmerne fået længere tid til salget, fordi Handels- og familiemessen er aflyst.

Messen plejer at være den første søndag i marts. I første omgang havde Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter planlagt den populære messe til  7. marts, men på grund af nedlukningen blev messen udsat til 18. april, og nu er det hele aflyst.

Annonce

Udtrækning

Planen er nu at udtrække vinderne af Bjerringbro Chancen ved en online-begivenhed. Men ifølge forretningsfører for Bjerringbro FH, Henrik Bangshøi kræver det planlægning for, at det hele går rigtigt til, og alle lodsedler er solgt.

- Vi plejer jo at sælge de sidste 600-700 lodsedler på messen, men da det ikke er muligt,  overvejer vi, om vi skal tilbyde folk, at de kan bestille lodsedler, som vi så bringer ud. Men vi skal lige finde ud af, hvordan det rent praktisk kan gøres, siger Henrik Bangshøi.


Vi plejer jo at sælge de sidste 600-700 lodsedler på messen, men da det ikke er muligt, overvejer vi, om vi skal tilbyde folk, at de kan bestille lodsedler, som vi så bringer ud. Men vi skal lige finde ud af, hvordan det rent praktisk kan gøres.

Henrik Bangshøi, forretningsfører


- Ved udtrækningen til messen plejer der at være omkring 5.000 mennesker, men det kan jo ikke lade sig gøre i år, så vi må gøre det på en anden måde, tilføjer han.

Foruden bilen er der også mulighed for at vinde andre flotte præmier, i alt er der præmier for 230.000  kroner fordelt på 182 gevinster.  Det er lidt mere end i 2020, hvor messen blev gennemført en uge, før hele landet lukkede ned på grund af corona-pandemien.

Bjerringbro Chancen så dagens lys nogle år før, man holdte den første messe, men siden 2015 er vinderne under stor festivitas blevet udtrukket i forbindelse med messen.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

- Så nemt er det at gøre sommerhuset til en helårsbolig

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Jubilæer på Grundfos

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Gå på jagt i efterårets spisekammer

Bjerringbro Avis

Postkort er næsten forsvundet fra gadebilledet

Bjerringbro Avis

'Vandladning her': Nu har Tange også en ladestander til elbiler

Bjerringbro Avis

Landsby skal leve med kloak-arbejde i halvandet år endnu - til gengæld har byen fået en ny sø

Bjerringbro Avis

Efter fem års kamp: Endelig søndagsåbent på genbrugsstationen

Bjerringbro Avis

Godkendt sæsonstart af lokale bordtennisherrer

Bjerringbro Avis

Fra uddannelsescenter til erhvervscenter

Bjerringbro Avis

Borgermøde i Hjermind Skov: Aftentur med kritiske spørgsmål

Bjerringbro Avis

Jubilæum på Grundfos

Bjerringbro Avis

Ølkassetyv taget på fersk gerning i brugsen: Pant-gevinst blev vekslet til en bøde

Bjerringbro Avis

Danmarksmesterskaberne udspillede sig i Tange Sø Golfklub: - Det handler altid om at vinde, men det er ikke det vigtigste

Bjerringbro Avis

Narkobilist stoppet lørdag eftermiddag: Føreren blev udsat for en mindre bøderegn

Bjerringbro Avis

Kan købe med rabat: Flere end 7500 medarbejdere ejer Grundfos-aktier

Bjerringbro Avis

Konogram om tiden

Bjerringbro Avis

Hvordan laver man blod-is og hvordan plukker man en gråand? Heldige elever fra Lilleåskolen fik Michelin-madtips med på vejen

Bjerringbro Avis

Politi bevogtede Stram Kurs-møde

Bjerringbro Avis

Singlefest i Ans: Danseskoene skal luftes

Bjerringbro Avis

Portrætkonkurrence: Ulstrup-piger modtog pris på Frederiksborg Slot

Bjerringbro Avis

To spændende foredrag på Nørgaards Højskole

Bjerringbro Avis

Udstilling i Gudenåhuset: Motorcykel med kors på bagsædet

Bjerringbro Avis

Nu er der mere plads, hylder på tværs og alt fra sushitilbehør til glutenfri varer: Karina glæder sig til at lukke kunderne ind

Annonce