Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Chancen: Bjerringbro FH overvejer udbringning af lodsedler

Op mod 5.000 mennesker plejer at besøge den årlige Handels- og familiemesse i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. Arkivfoto: Morten Dueholm
Bjerringbro Chancen med præmier for 230.000 kroner udtrækkes online
Annonce

Bjerringbro: I mange år har Bjerringbro Chancen og især chancen for at vinde en bil hvert år i februar-marts været et stort samtaleemne i Bjerringbro og omegn, og selv om mange af Bjerringbro FHs aktiviteter er lukket ned, så gælder det ikke det lokale lotteri, hvor Bjerringbro FH igen i år  er klar med 6.000 lodder og en Toyota Aygo som hovedpræmie.

Det er dog ikke helt så nemt at komme af med lodsedlerne i år, hvor mange af de lokale butikker, som plejer at sælge lodderne, er lukket på grund af corona-restriktionerne. Som de tidligere år har alle klubbens 300 medlemmer hver fået en bunke lodsedler, som de skal sælge. På grund af nedlukningen har medlemmerne fået længere tid til salget, fordi Handels- og familiemessen er aflyst.

Messen plejer at være den første søndag i marts. I første omgang havde Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter planlagt den populære messe til  7. marts, men på grund af nedlukningen blev messen udsat til 18. april, og nu er det hele aflyst.

Annonce

Udtrækning

Planen er nu at udtrække vinderne af Bjerringbro Chancen ved en online-begivenhed. Men ifølge forretningsfører for Bjerringbro FH, Henrik Bangshøi kræver det planlægning for, at det hele går rigtigt til, og alle lodsedler er solgt.

- Vi plejer jo at sælge de sidste 600-700 lodsedler på messen, men da det ikke er muligt,  overvejer vi, om vi skal tilbyde folk, at de kan bestille lodsedler, som vi så bringer ud. Men vi skal lige finde ud af, hvordan det rent praktisk kan gøres, siger Henrik Bangshøi.


Vi plejer jo at sælge de sidste 600-700 lodsedler på messen, men da det ikke er muligt, overvejer vi, om vi skal tilbyde folk, at de kan bestille lodsedler, som vi så bringer ud. Men vi skal lige finde ud af, hvordan det rent praktisk kan gøres.

Henrik Bangshøi, forretningsfører


- Ved udtrækningen til messen plejer der at være omkring 5.000 mennesker, men det kan jo ikke lade sig gøre i år, så vi må gøre det på en anden måde, tilføjer han.

Foruden bilen er der også mulighed for at vinde andre flotte præmier, i alt er der præmier for 230.000  kroner fordelt på 182 gevinster.  Det er lidt mere end i 2020, hvor messen blev gennemført en uge, før hele landet lukkede ned på grund af corona-pandemien.

Bjerringbro Chancen så dagens lys nogle år før, man holdte den første messe, men siden 2015 er vinderne under stor festivitas blevet udtrukket i forbindelse med messen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce