Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Rotary Klub i gang igen

Rotary Bjerringbro er efter en længere pause gået i gang igen og en ny bestyrelse er også kommet på plads. Foto: Erik Sønderby
Aktiviteter er i gang, men på grund af corona for Bjerringbro Rotary Klub i år ingen udvekslingselever.
Annonce

Bjerringbro: Efter en corona-pause på cirka et halvt år har Bjerringbro Rotary Klub nu taget hul på et nyt år.

Den lange pause gjorde gensynsglæden ekstra stor på det første møde, der blev holdt på Ans Kro. Her deltog cirka 40 medlemmer og gæster.

Hovedpunktet på aftenens program var gennemførelse af kædeoverrækkelsen mellem den afgående præsident Hans de Neergaard og den nye præsident Anders Tornegård Olesen.

Der blev også valgt en ny bestyrelse bestående af præsident Anders Tornegård Olesen, vicepræsident Frank Dissing Jensen, past præsident Hans de Neergaard, kasserer Jan Fonseca Wrang, sekretær Charles Winther Hansen, klubmester Allan Poulsen, klubtjenesten Arne Søndergaard, CICO Erik Sønderby og counsellor Heidi Juul Cramer.

Bjerringbro Rotary Klub er en del af en stor international organisation med 1,2 millioner medlemmer fordelt på 35.000 klubber. Det gør Rotary til en af verdens største humanitære organisationer. Den lokale klub deltage i det humanitære arbejde gennem et skolebyggeri i den tanzaniske by Oldonyowas.

Rotary er også kendt for at sende unge mennesker ud i verden, men på grund af situationen omkring coron, at det ikke er muligt at udsende og modtage udvekslingselever, hvilket ellers er en årelang tradition, som Bjerringbro Rotary Klub fastholder. Formanden håber, at der åbnes op igen til skoleåret 21/22.

Til gengæld fortsætter samarbejdet med Egeskovskolen, hvor klubben er med til fremme og motivere elevernes ønske om fremtidig uddannelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce