Annonce
Bjerringbro Avis

Busbjerg Spillene vil tiltrække nyt publikum

Formanden for Busbjerg Spillene Søren Kristensen (tv) og kasserer Ole Andersen viste forleden filialdirektør for Nordea i Bjerringbro Kristina Vester rundt på Busbjerg. Privatfoto
Nordea-fonden har givet 20.000 kroner til markedsføring af årets forestilling.

Busbjerg: Tiden for premieren på dette års Busbjerg-spil nærmer sig, torsdag 17. juni er der premiere på forestillingen 'Annie', som egentlig skulle have været opført i 2020.

Den blev som meget andet aflyst på grund af corona-situationen, og derfor håber bestyrelsen, at endnu flere vil komme til årets forestilling på 'Bjerget'. I den forbindelse forbereder bestyrelsen en større markedsføring.

- Vi håber, at vi kan trække folk fra Aarhus-området. Ud over Thorning Friluftsspil er der ikke mange friluftsspil  tilbage i Østjylland, idet Vilhelmsborg Festspil gik konkurs sidste år, så vi håber, at folk har lyst til at komme til Busbjerg og se, hvad vi kan, lyder det optimistisk fra  kasserer Ole Andersen.

Annonce

Bestyrelsen glæder sig over at have fået 20.000 kroner fra Nordea-fonden til dette arbejde. Og filialdirektør for Nordea i Bjerringbro Kristina Vester var i den anledning på Busbjerg forleden, hvor hun fik hele historien om det traditionsrige friluftsspil, som blev etableret kort efter afslutningen på 2. verdenskrig.

Efter det meste af en hel dags regnvejr var det en kold omgang at gå rundt på Busbjerg, men hun er både imponeret over og begejstret for de mange frivilliges indsats.

- Det er jo ikke bare en kort periode, at de mange frivillige arbejder på forestillingen, det er jo det meste af året. Jeg håber, at vi med et bidrag fra Nordea-fonden kan hjælpe med at trække publikum fra et større område, så Bjerringbro og Busbjerg bliver kendt langt omkring, siger Kristina Vester.

- Nordea-fonden bakker gerne op om de lokale initiativer, og hvis vi med et økonomisk tilskud kan hjælpe de lokale foreninger, så er de meget velkomne til at søge penge fra fonden, tilføjer Kristina Vester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Bjerringbro Avis

25-års jubilæum

Bjerringbro Avis

Veterantræf i Ans

Annonce