Annonce
Bjerringbro Avis

Dronefilm giver flot indtryk af Niels Due Jensens Plads

Lørdag den 12. september blev Bjerringbros nye plads indviet. Nu kan man også nyde optagelserne af, hvordan pladsen tager sig ud set oppefra. Arkivfoto: Lars Holm
Annonce

Bjerringbro: Den 12. september blev Niels Due Jensens Plads i Bjerringbro indviet, og siden har der været enormt meget aktivitet på pladsen.

Cirka et år gik der, fra man begyndte at fjerne den gamle park, der gik under navnet "Byparken", til pladsen igen var tilgængelig for offentligheden.

Forandringen var enorm - og det har da heller ikke skortet på ros fra borgerne - der virkelig har taget det nye opholdssted til sig.

Især børnene nyder pladsen, der tilbyder dem masser af muligheder for leg med deres cykler, skateboards og løbehjul.

Det er Grundfos, der har bekostet den flotte plads, og naturligvis også har sørget for at der er en lang række elementer med vand og pumper, men det er Viborg Kommune, der har været bygherre på det store projekt, der har kostet 25 millioner kroner.

I løbet af det sidste år har borgere kunne følge med i processen på Viborg.dk og nu, hvor projektet, der er en del af Bjerringbros helhedsplan, er færdig, har kommunen fået optaget en rigtig flot film, der præsenterer pladsen.

Filmen er optaget med drone, og herigennem får man et flot indtryk af den nye plads, der formår at binde Bjerringbro midtby sammen og giver et nyt og forfriskende liv i midtbyen.

Se dronefilmen på Viborg.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

25 års jubilæum

Bjerringbro Avis

25 års jubilæum på Grundfos

Bjerringbro Avis

Nyt tag på Gerning Kirke

Bjerringbro Avis

Kuber pakkes ind som gaver

Bjerringbro Avis

Julehjælp til trængte familier

Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce