Annonce
Bjerringbro Avis

Folk holder ferie hjemme, og det giver travl sommer for entreprenør

Entreprenør og kloakmester Jimmy Sørensen har i coronatiden fået ekstra meget at se til. Arkivfoto: Bjarne Nilsson
Folk holder ferie hjemme og bestiller fundamenter til carporte og orangerier

Bjerringbro: "Jeg har så travlt som aldrig før. Folk vil have alt fra nye terrasser til carporte og orangerier."

Sådan lyder det fra entreprenør og kloakmester Jimmy Sørensen, som i godt 14 år har drevet  selvstændig entreprenørvirksomhed og blandt meget andet også støber fundamenter til carporte og orangerier og lægger fliser på terrasser og i indkørsler.

- Det er helt tosset lige nu. Når folk ringer og bestiller os til en opgave, så må jeg i øjeblikket  sige, at det kan vare op til fire måneder, før vi kan komme, fordi der er så travlt. Og nej det er ikke alle, der har tålmodighed til at vente så længe,  siger Jimmy Sørensen.

Annonce

- Vi kan tydeligt mærke, at mange mennesker holder ferie hjemme på grund af coronaen, og så skal der ske noget, som at få bygget et orangeri eller få lagt nye fliser, tilføjer han.


Vi kan tydeligt mærke, at mange mennesker holder ferie hjemme på grund af coronaen, og så skal der ske noget, som at få bygget et orangeri eller få lagt nye fliser.

Jimmy Sørensen, entreprenør


Inklusive ham selv er der fem ansatte i firmaet, eller det vil sige i øjeblikket fire, for en medarbejder sagde op til op til ferien, og det betyder ekstra pres på.

- Selv om vi lige nu har rigtig mange opgaver, så skal der også være tid, hvis der kommer akutte opgaver, som vand i kælderen eller værre endnu udskiftning af rør, fordi er rotter hos folk, siger Jimmy Sørensen, som trods travlhed også selv skal have ferie på et tidspunkt.

- Det er nødvendigt at holde ferie for at kunne fortsætte i det tempo, siger entreprenøren, som lige nu kan bruge et par ekstra folk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Annonce