Annonce
Bjerringbro Avis

Giv det bedste hjemmefra med

Alle er velkomne til at komme forbi Home Viborg i Gravene og hente et gratis eksemplar af "Giv det bedste videre – når unge flytter hjemmefra". Pressebillede
Annonce

Viborg: Når hverdagen suser afsted, handler det om at holde tungen lige i munden, frem for at få tungen på gled. Madlavning. Rengøring. Arbejde. Sport. Det hele går stærkt. Tiden går stærkt. De unge er væk, før du aner det, og så er der så meget, man opdager, at man har glemt at få sagt til hinanden.

"En sidste ting jeg vil sige til jer, som jeg ikke har sagt i mine 18 år… det er... at jeg elsker jer."

Ordene er de sidste linjer af Rasmus Birkebæk Hammerums brev til sine forældre. Rasmus og hans forældre er en af de tre familier, der har delt deres breve og historier i bogen ’Giv det bedste videre - når unge flytter hjemmefra’.

Hos Home i Viborg møder man hver dag mennesker, der står overfor eller midt i en flytning, og her er ønsket at kunne hjælpe endnu flere med at komme godt hjem i det nye liv, lyder det fra Flemming Jensen, indehaver af home Viborg.

Bogen, som home står bag, har fokus på de cirka 90.000 unge mennesker, der hvert år flytter hjemmefra og deres forældre.

Alle er velkomne til at komme forbi home Viborg i Gravene og hente et gratis eksemplar af "Giv det bedste videre – når unge flytter hjemmefra".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Frirumsdebat i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Foredrag i Thorsø

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Billund Ugeavis

Familiekoncert i Gudenåhuset

Annonce