Annonce
Bjerringbro Avis

Grundfos inviterer 5000 mennesker til 'Fostival' i Bjerringbro

Grundfos fyldte 75 år sidste år. På grund af corona blev den store fest udskudt til i år. I stedte for indviede man en nyt museum - The Factory. Arkivfoto: Morten Pedersen
Flere end 5000 mennesker indtager fredag den 3. september Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, når Grundfos inviterer medarbejdere med ledsager til "Fostival" i anledning af virksomhedens 75-års jubilæum.

Bjerringbro: Sidste år rundede Grundfos 75 år. Men på grund af coronaen var det ikke muligt for den store Bjerringbro-virksomhed at fejre jubilæet på behørig vis.

Fostival'en, som Grundfos har døbt den store fest for sine medarbejdere, var oprindeligt planlagt til maj sidste år, men blev aflyst. Men fredag den 3. september kører alt på skinner, og denne dag omdannes hele Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter til en kæmpestor indendørs og udendørs festivalplads.

Grundfos har inviteret medarbejdere med ledsager til festen, hvilket sammenlagt giver 5000 gæster, og disse kan på dagen opleve madboder, barer, diverse aktivitetsområder og selvfølgelig en musikscene.

Annonce

Her vil nogle af landets bedste live-artister fyre den af: The Minds of 99, Thomas Helmig, Peter A.G. og The Antonelli Orchestra. Desuden vil Natholdet-studievært Anders Breinholt stå for et lille talkshow kaldet Grundfos by Night.

CEO og Group President Poul Due Jensen deltager selv i festlighederne, og han glæder sig til endelig at kunne feste med sine kolleger.

- Det gør mig stolt og superglad, at så mange kolleger har lyst til at fejre vores rige historie, og den virksomhed, som min farfar Poul Due Jensen grundlagde tilbage i 1945. Vi har ventet rigtig længe på denne dag og på at få lov til at feste sammen. Mine kolleger trænger til og fortjener en stor fest. Det er ikke mindst på grund af deres kæmpe indsats, at vi kan fejre vores 75-års jubilæum - stærkere end nogensinde, siger Poul Due Jensen.

Hele dagen - inklusive transport i busser til og fra festen - er gratis for medarbejdere. Mere end 40 busser er hyret ind for at køre gæsterne frem og tilbage, hvad enten de bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Det gør mig stolt og superglad, at så mange kolleger har lyst til at fejre vores rige historie, og den virksomhed, som min farfar Poul Due Jensen grundlagde tilbage i 1945. Vi har ventet rigtig længe på denne dag og på at få lov til at feste sammen.

Poul Due Jensen, CEO og Group President hos Grundfos

I forbindelse med Fostival er Vestre Ringvej i Bjerringbro spærret mellem Markedsgade og Egeskovvej mellem klokken 15 og 01 på dagen.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Efter fem års kamp: Endelig søndagsåbent på genbrugsstationen

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Godkendt sæsonstart af lokale bordtennisherrer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Fra uddannelsescenter til erhvervscenter

Bjerringbro Avis

Borgermøde i Hjermind Skov: Aftentur med kritiske spørgsmål

Bjerringbro Avis

Jubilæum på Grundfos

Bjerringbro Avis

Ølkassetyv taget på fersk gerning i brugsen: Pant-gevinst blev vekslet til en bøde

Bjerringbro Avis

Danmarksmesterskaberne udspillede sig i Tange Sø Golfklub: - Det handler altid om at vinde, men det er ikke det vigtigste

Bjerringbro Avis

Narkobilist stoppet lørdag eftermiddag: Føreren blev udsat for en mindre bøderegn

Bjerringbro Avis

Kan købe med rabat: Flere end 7500 medarbejdere ejer Grundfos-aktier

Bjerringbro Avis

Konogram om tiden

Bjerringbro Avis

Hvordan laver man blod-is og hvordan plukker man en gråand? Heldige elever fra Lilleåskolen fik Michelin-madtips med på vejen

Bjerringbro Avis

Politi bevogtede Stram Kurs-møde

Bjerringbro Avis

Singlefest i Ans: Danseskoene skal luftes

Bjerringbro Avis

Portrætkonkurrence: Ulstrup-piger modtog pris på Frederiksborg Slot

Bjerringbro Avis

To spændende foredrag på Nørgaards Højskole

Bjerringbro Avis

Nu er der mere plads, hylder på tværs og alt fra sushitilbehør til glutenfri varer: Karina glæder sig til at lukke kunderne ind

Bjerringbro Avis

Udstilling i Gudenåhuset: Motorcykel med kors på bagsædet

Bjerringbro Avis

Gamle strømpenge delt gavmildt ud

Bjerringbro Avis

Grønne Sammen handler også om naturen: Når ænderne plukkes med de bare børnenæver

Bjerringbro Avis

Majbrit har sat sig på den røde bænk

Bjerringbro Avis

Blommer og bekymringer

Bjerringbro Avis

Byforum slog et slag for mere liv ved og på åen

Bjerringbro Avis

Sådan får du bugt med havens dræbersnegle

Annonce