Annonce
Bjerringbro Avis

Højskole aflyser jule- og nytårskurser

Nørgaards Højskole har hvert år mange mennesker, som holder jul  og nytår på skolen. Det bliver dog ikke tilfældet i år. Arkivfoto: Morten Dueholm
På grund af de nye restriktioner, der indføres fra onsdag, må Nørgaards Højskole aflyse de populære jule- og nytårskurser.

Bjerringbro: Juletid på Nørgaards Højskole plejer at være lig med en propfyldt højskole, masser af julestemning, julemad og fællessang.

I år kommer skolen til at være rungende tom og tavs, for højskolen i Bjerirngbro har på grund af de nyeste Covid-19 retningslinjer måtte aflyse skolens to store og meget populære kurser: Jul på Nørgaards og Nytår på Nørgaards.

- Det er ærgerligt, at netop de to traditionsrige og stemningsfyldte kurser ikke bliver til noget – vi havde forberedt et godt og inspirerende program og glædede os til at tage i mod alle kursisterne, siger forstander på Nørgaards Højskole Karen Friis og fortsætter:

Annonce

- Selvfølgelig ønsker vi at stå sammen med resten af Danmark om at få inddæmmet Covid-19 og brudt smittekæder ved at følge de anvisninger, som myndighederne og regeringen kommer med.

Der er tale om  240 kursister, der i denne uge har fået besked fra højskolen om, at kurserne er aflyst.

- Jeg håber. at de mange kursister finder andre muligheder for at holde en god jul, siger Karen Friis.

På grund af udmeldingen fra regeringen og den pludselige aflysning har højskolens kontor og administrative medarbejdere  nu meget travlt med at betale penge tilbage til alle kursisterne.

- Heldigvis gælder aflysningen kun kurserne jul og nytår. Alle landets folkehøjskoler forventes at begynde med nye højskolekurser igen fra den 4. januar 2021, oplyser Karen Friis.


Det er ærgerligt, at netop de to traditionsrige og stemningsfyldte kurser ikke bliver til noget – vi havde forberedt et godt og inspirerende program og glædede os til at tage i mod alle kursisterne

Karen Friis, forstander på Nørgaards Højskole


Nørgaards Højskole var lige som resten af landets højskoler lukket hele foråret. Siden efteråret har der dog været stor interesse og tilmelding til både korte og lange kurser på Nørgaards Højskole, og forårets lange kurser har rekordstort antal tilmeldte.

Forstander Karen Friis glæder sig over, at højskolen åbner igen den 4. januar. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Annonce