Annonce
Bjerringbro Avis

Indvielse af plads udsat

3. september 2019 tog Niels Due Jensen og borgmester Ulrik Wilbek det første spadestik til den nye rekreative park i midtbyen. Indvielsen er nu rykket fra maj til efter sommerferien. Arkivfoto: Morten Pedersen
Niels Due Jensens Plads skal åbnes med en fest.
Annonce

Bjerringbro: Det er hverken på grund af corona-virus eller forsinkelse på byggepladsen, at indvielsen af Niels Due Jensens Plads er udskudt til efter sommerferien.

Grundfos og Viborg Kommune planlagde oprindeligt at indvie pladsen tirsdag den 12. maj, hvor Grundfos fejrer 75 års jubilæum.

Men denne dag er der i forvejen meget at fejre, og det gav begrænset rum for at festligholde indvielsen af byens nye plads.

- Derfor har man besluttet at skubbe indvielsen af pladsen til en weekend efter sommerferien, hvor vi kan samle byen til indvielsen. Det får samtidig den fordel, at hele pladsen vil være bygget færdig og stå smukt og grønt til indvielsen, fortæller bychef Lars Christiansen.

Han er rigtig godt tilfreds med beslutningen om, at indvielsen flyttes.

- Vi får en fantastisk plads, og jeg synes det er helt rigtigt set, at vi skal lave en dag, hvor så mange som muligt kan være med. Det har pladsen fortjent, og det synes jeg faktisk også, at Niels Due Jensen har. Det er en stor og flot gave til byen, som fortjener at blive modtaget på den helt rigtige måde, siger Lars Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce