Annonce
Bjerringbro Avis

Jette Torp synger julen ind i Bjerringbro

I år er det Jette Torp Trio der synger julen ind i Bjerringbro den 3. december. PR Foto
Annonce

Bjerringbro: Sangerinden Jette Torp synger julen ind i Bjerringbro, når hun den 3. december, sammen med Jan Kasperden og Live Johansson underholder i Bjerringbro Kirke.

Det er sædvanen tro Gudenå Events, der står for årets julekoncert i Bjerringbro, og det er heller ikke første gang, at Jette Torp optræder i Bjerringbro. Sidste år kunne man opleve hende i Løvskal, hvor hun præsenterede sin nye jule-CD og i 2014 sang hun også i Bjerringbro Kirke.

Og det er da også stadig hendes jule-CD fra 2018, hun tager afsæt i ved årets julekoncert, der bliver et intimt set-up med saxofonist og guitarist Jan Kaspersen og Live Johansson på cello.

Derudover kan man forvente personligt håndplukkede julesange, der betyder noget helt særligt for Jette Torp. Numrene er en blanding af hendes egne og fortolkninger af velkendte såvel som ukendte julesange, og repertoiret spænder over alt lige fra klassiske danske julesalmer til svenske julesange samt britiske og amerikanske christmas carols.

Billetterne kan købes og hentes hos Elsborg Lædervarer eller via Mobilepay og skal være afhentet senest otte dage før koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce