Annonce
Bjerringbro Avis

Koncert med Marie Frank og Moonjam

Fredag den 4. juni kan man opleve Marie Frank og Moonjam i Bjerringbro. Foto: Kaare Viemose
Koncertbrag i idrætsparken skal bryde coronastilheden

Bjerringbro: Der har været stille meget længe på musikscenen i Bjerringbro. Derfor er det med ekstra stor glæde, at tre arrangører i byen i fællesskab kan invitere publikum indenfor i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter fredag den 4. juni til en dobbeltkoncert med Marie Frank og Moonjam.

- Koncerten er blevet til som et samarbejde mellem Bjerringbro Kultur- og Idrætscenter, Bjerringbro Højskoleforening og Musikviften, fortæller Charlotte Didriksen der er er eventkoordinator hos Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter.

Der bliver tale om en koncert, hvor der er lagt stor vægt på at skabe en tryg oplevelse for publikum med god afstand mellem publikum, hvorfor der også er et begrænset antal billetter, der vil blive solgt efter først til mølle princippet.

Marie Frank, der stiller op med band, markerede i 2019 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som Symptom Of My Time” og ”Under The Water” fra den ene dag til den anden gjorde hende til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet. Hun vandt en sikker plads i danskernes hjerter. Hendes sange og karakteristiske stemme ramte tidens ånd rent, og blev en del af soundtracket for en generation.

Picnickurv

Marie Frank er en sang-

skriver med en usædvanlig kombination af melodi-øre, kant og nerve, og har til stadighed udviklet sin sangskrivning og musikalske udtryk. Sangene skrives nu på dansk og musikken bevæger sig over i en hybrid, hvor Marie Franks akustiske guitar stadig spiller en stor rolle, men hvor elektriske trommer, steelguitar, banjo, keyboards og sang væver sig ind og ud af hinanden.


Vi arbejder på at kunne tilbyde publikum at købe noget at spise før koncerten. Det skal ligesom koncerten generelt foregå på helt betryggende vis, måske i form af en lækker picnickurv, som man kan nyde på udearealerne

Charlotte Didriksen, eventkoordinator


Koncerten byder også på et andet kendt musikals navn - nemlig Moonjam, der i særdeleshed hittede sidst i firserne og i halvfemserne.

Bandet er stadig enormt kendt for deres live-optræden, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, og kan tage publikum på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet.

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste fem-seks år - med mere end 60 koncerter om året - hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

- Vi arbejder på at kunne tilbyde publikum at købe noget at spise før koncerten. Det skal ligesom koncerten generelt foregå på helt betryggende vis, måske i form af en lækker picnickurv, som man kan nyde på udearealerne, fortæller Charlotte Didriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Bjerringbro Avis

25 år med bilsalg

Bjerringbro Avis

Ældre ægtepar vågnede ved at flammer larmede: De reddede sig selv ud, men brandfolkene måtte ind i røgen efter hunden

Annonce