Annonce
Bjerringbro Avis

Lihn & Boi A/S inviterer til åbent hus

Toyota Lihn & Boi
Lihn & Boi A/S starter året med Toyota Markedsdage.

Løvskal/Viborg: Hvis man ikke lige fik en bil i julegave, så er det muligheder for at købe en, når  Lihn & Boi A/S inviterer til Toyota Markedsdage i weekenden 8. og 9. januar.

Her kan man købe flere modeller uden at man skal betale en udbetaling. Desuden frister Lihn & Boi A/S i Løvskal og Viborg helt frem til 23. januar med flere attraktive pakketilbud med mulighed for at få ekstraudstyr uden at skulle betale ekstra.

En af de biler, man kan købe med nul kroner i udbetaling er en fabriksny Toyota Yaris 1.0 Essential. Bilen blev kåret som årets bil i Europa 2021, og er den mest populære Toyota-model i Danmark.

Annonce

Hvis man er til en noget større bil, vil man kunne blive ejer af en fabriksny Toyota Corolla Hybrid eller den skarpt designede Toyota C-HR Hybrid i udstyrsudgaven C-LUB med smart-pakke. Begge biler kan købes uden udbetaling.

- Lihn & Boi A/S er klar til at byde alle velkomne efter nytår, naturligvis stadig med stort hensyn til de nødvendige forholdsregler, som sundhedsmyndighederne anbefaler, med mundbind, sikker afstand, masser af håndsprit og rengøring af biler efter prøvekørsel, lyder det fra medejer af Lihn & Boi A/S, Morten Lihn i en pressemeddelse.

- Hvis man som kunde ikke føler sig helt tryg ved at bevæge sig hen til Lihn & Boi A/S, sidder bilrådgiverne også altid klar både ved telefonen og ved computerskærmen, hvor onlinemøder og videoopkald over mobilen er blevet hverdag, tilføjer Morten Lihn.

Annonce
Bjerringbro Avis

Bilist glemte at bremse: 46-årig kvinde kørt på skadestuen med ondt i nakken

Annonce
Bjerringbro Avis

Hun har vundet adskillige priser: Nu kommer kendt forfatter til Viborg og fortæller om sin roman, der foregår lige her på egnen

Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Bibliotek får læsehund til børn med læseudfordringer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst på ugen

Bjerringbro Avis

Hurtig aktion efter tumult og fyring: Varmeværk har fundet sin nye direktør - og det er en gammel kending

Bjerringbro Avis

Kunstværk til knap en million kroner: Snart kommer der strøm på lyskunsten Strøm

Bjerringbro Avis

Kviktest-center flytter i tom Aldi-butik

Bjerringbro Avis

Nybolig-mægler opruster i Randers og Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Et dyt, en fuck-finger, en løftet kobling - og en kollision: 75-årig dømt for 'bagatel-agtig' påkørsel af Rasmus Paludan

Bjerringbro Avis

Fortsat succes hos Rydbergs MC i Aidt

Bjerringbro Avis

Ny udvalgsformand: Vi skal arbejde med, når fremtidens skole skal formes

Annonce