Annonce
Bjerringbro Avis

Lokal virksomhed overtager endnu en kantine: Det er crazy

Den lokale erhvervskvinde Annette Sejdenfaden har i øjeblikket masser af medvind i køkkenet. I januar åbnede hun kantine hos Knowhowz, og til maj gør hun det samme hos Implast. Foto: Eskil Lyngsøe

Siden Food by Sejdenfaden begyndte som et lille cateringfirma med base på Pilevej er det gået som smurt i økologisk olivenolie.

Annonce

Bjerringbro: "Breaking news".

Det skrev det lokale cateringfirma Food by Sejdenfaden på sin Facebook-profil tirsdag middag i sidste uge. Bag de store nyheder ligger, at virksomheden fra den 1. maj skal drive kantine hos en anden lokal virksomhed Implast.

Og man kan roligt sige, at det er gået hurtigt fremad for indehaver Annette Sejdenfaden, siden hun for blot to år siden lejede sig ind i et industrikøkken på Pilevej i Bjerringbro.

- Det er crazy, at det er gået så stærkt, siger hun.

- Da det begyndte, troede jeg, at jeg skulle gøre det hele selv. Men så eksploderede det med det samme, og i dag er vi jo en pæn flok.

Food by Sejdenfaden, der hen over en uge beskæftiger omkring otte mennesker, begyndte som et cateringfirma med udlejningslokale og et særligt fokus på tapas.

Oven i det overtog virksomheden så sent som den 1. januar kantinedriften hos uddannelsescentret og erhvervsparken Knowhowz, og til maj skal indehaveren således have ansat en medarbejder med ansvar for kantinen hos Implast, der har 140 forhåbentligt frokostsultne medarbejdere.

Vi skulle lige finde ud af, om vi syntes, det var sjovt at drive kantine, inden vi sagde ja til noget mere. Og vi synes, det er vildt sjovt

Annette Sejdenfaden, indehaver, Food by Sejdenfaden
Annonce

Vildt sjovt

- Vi skulle lige finde ud af, om vi syntes, det var sjovt at drive kantine, inden vi sagde ja til noget mere. Og vi synes, det er vildt sjovt. Det er dejligt at være der, hvor de spiser maden, at se reaktionerne og få responsen med det samme, siger Annette Sejdenfaden og tilføjer, at hendes firma er blevet taget rigtig godt imod hos Knowhowz.

Erhvervskvinden fortæller, at hun lægger meget vægt på at være i dialog med dem, der bruger kantinen, og det vil hun også gøre hos den kommende kunde.

- Nu er vores næste skridt at lære Implast godt at kende og have det kørt godt ind, så de også bliver glade og tilfredse.

Hos borpladefabrikken Implast var det især et ønske om fornyelse på kantinefronten, der gjorde, at valget faldt på Food by Sejdenfaden.

- Vi ville gerne have et sundt og varieret kosttilbud til vores medarbejdere, så efter at have haft den samme udbyder i rigtig mange år, trængte vi til at prøve noget andet, siger virksomhedens fabrikschef, Michael Moeslund.

- Food by Sejdenfaden er fokuseret på kvalitet i maden, og vi har fuld tiltro til, at hun (Annette Sejdenfaden, red.) kan løfte opgaven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce