Annonce
Bjerringbro Avis

Lukninger i Bjerringbro og omegn

Annonce

Affald og genbrug REVAS genbrugsstation er lukket ned. Erhverv kan komme af med affald på hverdage mellem kl. 7 og 18 på Viborg Genbrugsstation, Kirkebækvej 136, 8800 Viborg. Dagrenovation afhentes (indtil videre) som normalt. Der kan dog opstå forsinkelser. Vil du i kontakt med REVAS skal det ske på mail revas@viborg.dk. IKKE på telefon, da størstedelen af de administrative medarbejdere er sendt hjem.

Anni-Thing modeshow Modeshow hos Anni-Thing den 1. april er aflyst.

Bibliotek Holder lukket fra fredag den 13. marts og 14 dage frem.

BIF Gymnastik gåturshold Alle gåture er indstillet – foreløbig til den 30. Marts

Biograf Bjerringbro Biograf har aflyst alle forestillinger og holder lukket frem til udgangen af marts. Følg med på biografens hjemmeside, www.bbio.dk

Bjerringbro FH / BFH (håndbold) Alle håndboldaktiviteter såvel træning som kampe er lukket ned indtil 30. marts.

Bjerringbro IF / BIF (Fodbold) Al træning og kampe er aflyst frem til og med den 29. marts

Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter Lukker fra den 12. marts klokken 12 og frem til og med den 29. marts for al aktivitet. Dette gælder hele huset inkl. svømmehal og sport & fitness.

Bjerringbro Kabelnet Kontoret er lukket for besøgende den kommende tid ligesom teknikere ikke kommer på hjemmebesøg. Ved uopsættelige fejl har er der naturligvis nødberedskabet klar. Telefonerne og mailen er åben som normalt. Husk at supporten er på tlf. 69806080 i hverdage kl. 9-21 og weekend kl. 11-21.

Bronx MTB Udskyder sæsonstart. Var planlagt til den 29. marts, men det bliver altså senere. Hold øje med www.bronxmtb.dk

Claudias Fodpleje Holder lukket af hensyn til covid-epidemien frem til og med den 26. marts.

Daginstitutioner og dagpleje Fra mandag den 16. marts og to uger frem er alle kommunale dagtilbud lukket. NØDPASNING: De forældre, der arbejder i kritiske funktioner, og som ikke har andre muligheder for pasning, kan få deres barn passet i den sædvanlige daginstitution og dagpleje.

DCH Bjerringbro Al træning aflyst frem til tidligst den 30. marts

FDF Alle aktiviteter er aflyst de næste to uger. Følg med på facebook.

Folkekirken Alle gudstjenster, sogneaftener og andre sogneaktiviteter er aflyst frem til 31. marts. Det gælder ALLE folkekirker. Dog således, at dåb, begravelse og vielser kan gennemføres under særlige betingelser og med begrænset deltagelse. Kontakt din sognepræst, hvis du har en Personlig sjælesorg foretages stadig af præsterne, der i så fald kommer på besøg i hjemmet hos de, der har et ønske og behov for det.

Grundfos Holdt lukket fredag den 13. marts og mandag den 16. marts.

Gudenåhuset Gudenåhuset er lukket fra fredag den 13. marts og 14 dage frem. Alle aktiviteter i Gudenåhuset er derfor også aflyst.

Idrætsforeninger Da idrætsanlæg er lukket og DIF indstiller til at foreningerne indstiller al aktivitet frem til udgangen af marts. Du må derfor forvente at din idrætsforening holder lukket. Når vi får konkret viden om lukning, så tilføjer vi foreningens navn på siden.

Nørgaards Højskole Højskolen lukker frem til 1. april. Udover at alle elever og kursister sendes hjem, så er alle ugekurser i uge 12,13 og 14 aflyst/udsat.

Oasen Lukket for alle aktiviteter indtil 1. april. Nødberedskab for udlevering af batterier til høreapparater finder sted mandag, onsdag og fredag fra klokken 10-11. Ellers er huset lukket.

Røde Kors Genbrugsbutik Lukket indtil videre. Hjælpenetværk: Røde Kors etablerer hjælpenetværk for frivillige, der hjælper folk, som er tvunget til at blive hjemme. Du kan melde dig på: 35 39 96 60

Toyota Lihn & Boi Dinitrol Åbent Hus i weekenden 14./15. marts er aflyst.

Uddannelsesinstitutioner og folkeskoler Holder lukket fra den 12. marts og to uger frem. Folkeskolerne modtager de elever, som ikke kan blive hjemme fra skole. Kan jeres barn passes hjemme, opfordres I til at beholde jeres barn hjemme. Alle møder, som skolehjemsamtaler, møder med lærere osv, er aflyst med øjeblikkelig virkning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Bjerringbro Avis

Ny medarbejder i Jyske Bank

Annonce