Annonce
Bjerringbro Avis

Lysere tider hos Bjerringbros tennisklub

Med hjælp fra en donation fra Sparekassen Kronjyllander er tennisbanerne i Bjerringbro nu oplyst og kan spilles på hele året. Privatfoto
Donation fra Sparekassen Kronjylland betyder, at der nu kan spilles tennis hele året på banerne ved idrætsparken.
Annonce

Bjerringbro: Aldrig før er tennisbanerne i Bjerringbro blevet brugt så sent på året og ligeledes så tidligt. Det beretter formand hos Bjerringbro Lawn Tennisklub, Tony Friis Ghazaleh.

- Tennisklubben i Bjerringbro er rigtig heldig,  idet vi i år for første gang kan spille med lys på tre af vores baner. Det betyder også, at vi har sat ny rekord i og med, at den sidste kamp på banen i bjerirngbro blev spillet den 31. december 2020 klokken 16:30 og den første kamp i det nye år blev spillet den 2. januar 2021 klokken 17, fortæller Tony Friis Ghazaleh.

Faktisk bliver banerne her i vinterhalvåret benyttet fire til fem gange om ugen.

Årsagen til, at der kan spilles tennis hele året rundt også om vinteren, skal findes i etableringen af kunststofbaner og mere opsat lys.

- Den første kunststofbane i Bjerringbro Lawn Tennisklub øgede tilgængeligheden for brugerne og førte til en stigende interesse blandt klubbens medlemmer, fortæller Tony Friis Ghazaleh.

Ind til for nylig har klubbens tre øvrige tennisbaner været uden belysning. Medlemmerne har derfor ikke haft mulighed for at benytte banerne, så snart mørket indfandt sig, men det er der nu rådet bod på.

Annonce

Vigtigt samlingssted

- Klubben har modtaget en donation fra Sparekassen Kronjyllands gavefond, og nu er der kommet lys på tre af fire af klubbens baner, og medlemmerne kan derfor se frem til en øget tilgængelighed og attraktive faciliteter – også når mørket falder på, fortæller Tony Friis Ghazaleh.

Tennisklubben har længe haft et ønske om at skabe attraktive faciliteter for sine medlemmer, men økonomien har hidtil været en hindring.


Den første kunststofbane i Bjerringbro Lawn Tennisklub øgede tilgængeligheden for brugerne og førte til en stigende interesse blandt klubbens medlemmer

Tony Friis Ghazaleh, formand hos Bjerringbro Lawn Tennis


I Sparekassen Kronjylland glæder man sig over at være med til at udvikle klubben og bidrage med støtte, der gavner de aktive foreningsmedlemmer:

- Vi ønsker med de forbedrede træningsfaciliteter at være med til at udvikle interessen for sport samt fastholde de nuværende medlemmer i klubben. Klubben er et vigtigt samlingssted for lokalsamfundet, og det ønsker vi at bakke op om, fortæller Anders Møller Steffensen, der er souschef i Sparekassen Kronjyllands Bjerringbro afdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce