Annonce
Per Jørgensens niece Maria Jørgensen gav sin onkel medaljen om halsen efter de 21 kilometers løb. Foto: Johnny Pedersen
Bjerringbro Avis

Løbsarrangør løb selv med: 'Piv' strøg over målstregen efter halvmaraton nr. 200

Per Jørgensen holdt lørdag sit andet motionsløb i Ulstrup i år - 95 løbere løb med
Annonce
  • halvnaraton 200 16
  • halvnaraton 200 19
    Per Jørgensen var glad, da han kom i mål. Ikke alene løb han sit halvmaraton nummer 200, han havde også selv arrangeret løbet. Foto: Johnny Pedersen
  • halvnaraton 200 04
    Jesper Kjær Ries fra Aarhus løb i Ulstrup sit halvmaraton nr. 41. Foto: Johnny Pedersen
  • halvnaraton 200 15
    Per Jørgensen løb lørdag sit halvmaraton nummer 200, og han også havde selv arrangeret løbet. Foto: Johnny Pedersen
  • halvnaraton 200 03
    Per Jørgensen havde selv arrangeret løbet, og på medaljerne var der et billede af ham selv. Foto: Johnny Pedersen

Vild med vilje: Lær at anlægge vilde haver og bidrag til biodiversiteten