Annonce
Bjerringbro Avis

Mad & Vintorvet tiltrak mange kunder på førstedagen

Gitte Serup Terkelsen, der sammen med sin forlovede Mads Lisius Hansen torsdag morgen slog dørene op til deres nye forretning i Bjerringbro, tog i mod en hel del blomster og gaver på dagen. Foto: Morten Pedersen
Masser af ros fra kunderne til den nye forretning, der er rykket ind i dele af de gamle Meny-lokaler.
Annonce

Bjerringbro: Man var ikke i tvivl om, at der torsdag igen var liv i det, der engang var Meny. Siden februar har den store købmandsforretning stået tom, hvilket også straks betød tomme parkeringspladser og et helt område af Bjerringbro centrum, der virkede affolket.

Men torsdag åbnede Gitte Serup Terkelsen og Mads Lisius Hansen døren til deres nye forretning - Mad & Vintorvet, som er flyttet ind i en del af den gamle købmandsforretning, og det gav masser af mennesker samt fyldte parkeringspladser.

- Klokken 10 slog vi dørene op, og alle mand stod på rad og række og tog imod kunderne, fortæller Gitte Serup Terkelsen, der ud over at suse rundt i den nye delikatesseafdeling også havde travlt med at tale med kunderne samt tage imod en lang række gaver.

Mus og mand var indkaldt for at bemande den nye forretning, der foruden en delikatesse også indeholder slagterafdeling, en vin- og ølafdeling, en bagerafdeling, massevis af hyldemeter med lækre delikatesser og specialiteter samt et udendørs caféområde. Og det var ikke én for lidt, for der var fra morgenen af meget travlt, og der var hele tiden en lang kø ved kassen.

- Med lidt forhindringer er det gået super godt, fortæller parret og henviser til, at de desværre i ugen op til åbning har døjet med strømproblemer.

Lokalet har tidligere været en del af den store Meny-forretning, der lukkede 1. februar 2020. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Lækker forretning

- Det betød, at vi først fik varer hjem i denne uge, samtidig med at vi også måtte kasserer 300 af vores egne hjemmelavede spegepølser, fortæller Mads Lisius, der dog tager det med ophøjet ro.

Parret har haft rigtig travlt op til åbningen men måtte sande, at da det onsdag nat klokken 01 gik hjem, måtte det bare briste eller bære.

Og bortset fra lidt udfordringer med kasseapparatet, så kunne de to allerede lidt før middag godt konkludere, at åbningen havde været en succes.

- Hvor ser det godt ud, og hvor har vi savnet jer, var nogle af de kommentarer, som Gitte Serup Terkelsen og Mads Lisisus tog imod fra kunderne.

Ægteparret Kirsten Koue og Lars Harder var glade for at handle i Meny, og de har også savnet butikken og var derfor også ekstremt glade for, at Mad & Vintorvet nu er åbent.

- Det er slet ikke til at forstå, at det er kommet til at se sådan ud, siger Kirsten Koue og hentyder til, hvor stor og flot, hun synes, at butikken er blevet.

- Vi har virkelig savnet delikatesseafdelingen, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at handle meget her, sagde ægteparret, der allerede havde fundet en god rødvin og nu blot manglede at vælge noget lækkert, som de skulle have med hjem til frokostbordet.

Lars Harder er først kommet til Bjerringbro for nylig, han har tidligere boet og handlet meget i Aarhus og er virkelig begejstret over butikken.

- Jeg kan faktisk ikke mindes eller pege på en forretning i Aarhus, og her tænker jeg også på Salling og Magasin, der er lige så lækre som Mad & Vintorvet, siger han.

Kirsten Koue og Lars Harder handlede tidligere i Meny, og de glæder sig over, at der igen er stor delikatesse- og slagterforretning i samme bygning. Foto: Morten Pedersen
Indehaver af Mad & Vintorvet, Mads Lisius Hansen havde travlt i slagterafdelingen. Foto: Morten Pedersen
I butikken kan man købe masser af delikatesser og specialiteter. En hel del af dem er hjemmelavet. Foto: Morten Pedersen
Butikken har også en bagerafdelingen - der bager frisk brød på stedet. Foto: Morten Pedersen
Delikatessens kølediske bugnede med lækkerier. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce