Annonce
Bjerringbro Avis

Musikviften aflyser Bluesfestival

Musikviften aflyser Bluesfestival,  men fastholder koncert med Alberte Winding, der holde i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. Foto: Mette Mørk
Annonce

Bjerringbro: Musikviften, der skulle have holdt bluesfestival i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, lørdag den 3 oktober, har oplevet stor tøven i billetsalget op til koncerten. Derfor har man valgt at aflyse festivalen.

Arrangørerne ser det som en usikkerhed i forhold til hvordan Covid 19 spiller sammen med en festival. Men alt det var der styr på, idet alt var planlagt til at foregå efter myndighedernes Corona-retningslinier.

- Vi flyttede netop festivalen fra Viften til Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter for bedre at kunne leve op til myndighedernes krav og for at tilstrækkeligt mange kunne få en god og sikker koncertoplevelse, fortæller formand for Musikviften, Flemming Petersen.

Det samme gør Musikviften i øvrigt med den næste programsatte koncert med Alberte Winding og band, der kommer til Bjerringbro den 30. oktober. Her er der allerede godt gang i billetsalget.

Eventkoordinator i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Charlotte Didriksen, der sammen med arrangørerne også står for den praktiske afvikling af Alberte-koncerten, understreger, at man også her lever op til kravene, også efter sidste uges stramninger.

- Det betyder helt konkret, at vi overholder afstandskravene, at der skal bæres mundbind til og fra gæstens siddeplads, at der skal bæres mundbind når der skal købes i baren og når gæsterne bevæger sig til spisning og til toiletbesøg.

Publikum placeres sikkert i salen med et sædes mellemrum til andre personer, par eller grupper. Der er ingen fælles garderobe. ligesom det er tilladt at tage tasker og jakker med ind i salen. Endelig er der håndsprit til rådighed ved alle indgange og i foyerområderne.

- Hvis man alligevel skulle føle sig usikker, kan man altid henvende dig til personalet, som står til rådighed, slutter Charlotte Didriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Frirumsdebat i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Foredrag i Thorsø

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Billund Ugeavis

Familiekoncert i Gudenåhuset

Annonce