Annonce
Bjerringbro Avis

Organisation anerkendt med 1,5 millioner kroner: Penge, der rykker noget

Lisbeth Høstgaard, direktør i Kvisten, glæder sig over en donation på cirka halvanden million kroner. Arkivfoto: Morten Pedersen
Kvisten har fået tildelt knap 1,5 millioner kroner. Penge, der skal bruges på at hjælpe de frivillige, som yder terapi til ofre for seksuelle overgreb.
Annonce

Viborgegnen: Knap 1,5 millioner kroner tikker ind på Kvistens konto over de næste to år.

Organisationen er sat i verden for at yde terapi til ofre for seksuelle overgreb. Det har Kvisten en hel del succes med, og arbejdet anerkendes nu af Trygfonden i Region Midtjylland, der står som den glade giver.

- Vi er virkelig begejstrede, siger Lisbeth Høstgaard Møller, Kvistens direktør om donationen.

Pengene skal blandt andet bruges på en koordinator, som skal hjælpe, rådgive og sparre med de omkring 20 frivillige, der er her i regionen.

- De frivillige har brug for at være tæt på nogen, de kan spørge til råds, støtte og vejlede. De skal uddannes og hjælpes i det svære arbejde, de har som frivillige, fortæller hun.

Kvisten kom sidste år på finansloven. Det gav organisationen et sikkert fundament for fremtiden. Der er dog stadig brug for flere midler for at kunne hjælpe mænd og kvinder over hele landet, og her er Trygfondens donation særdeles velkommen.

- Det her rykker noget, fordi Trygfonden har været rigtig god til at støtte os. Vi har fået midler af alle de regionale råd til at lave opsøgende arbejde og i hele landet. Nu er det her et naturligt næste skridt - almindelig sund fornuft - at vi også kan gøre os umage i forhold til at fastholde det, der er bygget op, siger Lisbeth Høstgaard Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Bjerringbro Avis

Pølsevognen fylder 100 år

Annonce