Annonce
Bjerringbro Avis

Poul Due Jensen bliver ny administrerende direktør hos Grundfos

Det bliver Poul Due Jensen (t.h.), der afløser Mads Nipper på posten som CEO for Grundfos. Her ses han sammen med sin far, Niels Due Jensen, der også har været administrerende direktør for den store pumpekoncern. Arkivfoto: Morten Pedersen
Tiltræder med det samme.
Annonce

Bjerringbro: Grundfos Holdings bestyrelse har udnævnt en ny administrerende direktør, der skal afløse Mads Nipper, og valget er faldet på Poul Due Jensen, der indtil nu har været Group Executive Vice President hos Grundfos.

Poul Due Jensen, der er søn af Niels Due Jensen, har sagt ja og træder ind på posten med det samme.

- Jobbet som CEO i Grundfos er et af de mest spændende jobs i Danmark, siger Jens Moberg, formand for bestyrelsen i Grundfos og fortsætter:

- Efter en grundig proces, hvor en række højt kvalificerede muligheder blev vurderet, stod det klart, at Poul var det rigtige valg. Poul har været en uvurderlig del af Grundfos siden årtusindskiftet og har siden 2015 været en central del af koncernledelsen. Afgørende for beslutningen har været Pouls globale erfaring, stærke resultater, lederegenskaber og værdier. Vi er glade for, at Poul ønsker at påtage sig hvervet som CEO, og vi ser det som en mulighed for at bygge videre og accelerere på de flotte resultater, der er skabt de seneste år, siger Jens Moberg.

Ifølge den nyudnævnte CEO, Poul Due Jensen, er Grundfos er i fremragende form.

- Vi har en veldefineret og ambitiøs strategi, og vi har frem for alt en stærk ledelse og fantastiske medarbejdere, som hver dag er fokuseret på at yde deres bedste. I en udfordret og corona-ramt global økonomi har vi store opgaver på kort sigt, men samtidig skal vi se fremad:

- De stærke økonomiske resultater i de sidste mange år giver os det bedste afsæt for gennemførelse af en ny og ambitiøs strategi. Jeg ønsker, at vi skal forstærke vores fokus på en ny og kundeorienteret struktur og satse mere på innovation og digitale kompetencer. Og så brænder jeg for at udvikle Grundfos, så vi fortsat er en attraktiv arbejdsplads for talenter fra hele verden, siger han.


Efter en grundig proces, hvor en række højt kvalificerede muligheder blev vurderet, stod det klart, at Poul var det rigtige valg.

Jens Moberg, formand for bestyrelsen i Grundfos


Det var den 9. september i år, det blev offentliggjort, at daværende administrerende direktør, Mads Nipper forlod Grundfos til fordel for en stilling hos Energiselskabet Ørsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

25 års jubilæum

Bjerringbro Avis

25 års jubilæum på Grundfos

Bjerringbro Avis

Nyt tag på Gerning Kirke

Bjerringbro Avis

Kuber pakkes ind som gaver

Bjerringbro Avis

Julehjælp til trængte familier

Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce