Annonce
Bjerringbro Avis

Prisen starter ved 6,6 millioner kroner

Gudenåvej 15 ved Ans er til salg for 12,2 millioner kroner. Foto: Landbrugsmæglerne.
Her er de fem dyreste boliger i lokalområdet
Annonce

Det er ikke kun i Hellerup, Risskov eller Skåde, at man kan finde sig en bolig, der er lidt ud over det sædvanlige. Drømmer man om sin egen lille herregård eller en bolig, der ligger omgivet af store vidder og skøn natur, kan man sagtens finde sådan en i vores eget område. Der er flere liebhaverejendomme til salg i lokalområdet, hvor priserne ligger et pænt stykke over, hvad en gennemsnitlig familiebolig sælges for.

Vi bringer her en top fem over de dyreste ejendomme til salg i lokalområdet, og på vores hjemmeside kan du klikke dig direkte videre ind på ejendomsmæglernes hjemmesider, hvis du gerne vil se mere af ejendommene både udvendig og indvendig. Drømme er jo heldigvis gratis.

Gudenåvej 15, Ans - 12,2 millioner kroner

Skjern Hovedgård ligger smukt i Nørreådalen. Foto: Lilienhoff

Gudenåvej 15 er beliggende naturskønt ud til Gudenåen og Tange sø mellem Ans og Kongensbro.

Ejendommens stuehus byder på en unik udsigt over søen, ejendommens egne arealer og det bagved liggende landskab. Huset er opført i 2015 med et boligareal på 249 kvadratmeter. Boligen er godt udnyttet og giver god plads til den store familie.

Desuden er der maskinhus på 450 kvadratmeter, der rummer plads til maskiner samt lager og værksted og halvtag til brænde.

De tilhørende 75 hektar fordeler sig med cirka 11 hektar græs og majsmarker, cirka 37 hektar skov/natur og cirka 22 hektar sø. Resten er bygningsparcel og vej. Cirka 4 hektar grusgrav reetableres i løbet af 2020, og der er gode muligheder for indtjening på jagt, udlejning og evt. udnyttelse af ejendommens beliggenhed turistmæssigt. Jorden ligger samlet og med bygningernes unikke beliggenhed er her særdeles gode muligheder for naturoplevelser, gåture, jagt, rideture samt badning og fiskeri på søen.

https://www.landbrugsmaeglerne.dk/

https://www.landbrugsmaeglerne.dk/bolig/11226/Guden%C3%A5vej-15-8643-Ans-By/

Gl. Randersvej 15 - 6,6 millioner kroner

Drømmer man om at bo et sted hvor der er højt til loftet, skulle man overveje et besøg på Skjern Hovedgaard. Foto: Lilienhoff

Skjern Hovedgård er en ejendom med en fantastisk beliggenhed mellem Gudenåen og Nørreåen og en fascinerende historie. Fundamenterne for de nuværende bygninger blev lagt i det 17. og 18 århundrede, og den gamle borgruin er fortsat at finde på grunden. Ejendommens 537 kvadratmeter samt 140 kvadratmeter kælder er løbende blevet vedligeholdt og fremstår i pæn og velholdt stand. Med ejendommen følger en hyggelig forvalterbolig i to plan plus kælder. Hertil kommer en maskinhal og en ridehal samt 24,8 hektar jord med enge, landbrugsjord, egen jagt og et pragtfuldt haveanlæg.

www.lilienhoff.dk

https://www.lilienhoff.dk/liebhaver/8850A403/Gl.-Randersvej-14-Skjern-Hovedgaard-8850-Bjerringbro/

Daugbjergvej 40, Ulstrup - 8,45 millioner kroner

På toppen af Ulstrup med udsigt over Gudenådalen og Ulstrup skov ligger denne villa til den nette sum af 8.450.000 kroner. Foto: Lilienhoff

Denne liebhaverejendom fra 2004 på 386 kvadratmeter i tre etager samt garage på 73 kvadratmeter ligger på en bakketop midt i skoven med panoramaudsigt over skoven og Ulstrup. Grunden er på 9.313 kvadratmeter og har både egen skov og arkitekttegnet have.

En længere indkørsel med automatiske portlåger leder op til ejendommen, der er opført i herskabsstil med hvid facade, småsprossede vinduer samt en stor gavlkvist.

Indenfor finder man blandt andet italienske fliser, trægulve, stenpejs samt gipslofter med flot stuk, pæne loftsrosetter, massive fyldningsdøre og synlige hanebåndsbjælker.

www.lilienhoff.dk

https://www.lilienhoff.dk/liebhaver/8860A444/Daugbjergvej-40-8860-Ulstrup/

Sophielundsvej 1A, Ulstrup - 8,495 millioner kroner

Villaen ligger på Daugbjergvej i Ulstrup.

Enestående lystejendom fra 1890 med stuehus på 620 kvadratmeter tre udhuse og næsten 9,5 hektar jord – hvoraf et areal ligger direkte ud til Gudenåen. Ejendommen er løbende blevet renoveret, facaderne er fuget om, og der er lagt et nyt sortglaseret tegltag. Indendøre går velvalgte moderniseringer og ældre charme hånd i hånd. Rummene er store, højloftede og lyst indrettede både i stueplan, første sal og underetagen. Nogle steder er de gamle trægulve bevaret - andre steder er der lagt nye flotte planker i Douglasgran.

www.lilienhoff.dk

https://www.lilienhoff.dk/liebhaver/8860A122/Sophielundsvej-1A-8860-Ulstrup/

Mødalsvej 8, Ulstrup - 15 millioner kroner

Sofienlund hedder denne flotte bolig, der ligger tæt på natur og skov, men stadig lige op af by. Foto: Lilienhoff

Eksklusiv bolig på 314 kvadratmeter med parklignende have og jordareal på 64 hektar. Ejendommens facade prydes af store vinduespartier, og en stor trappe leder op til en overdådig hoveddør ind til en fortryllende hall. Lysindfaldet har været det største fokus under ejendommens opførelse i 1999 – noget der er særligt tydeligt i den store spisestue samt i den flotte udestue. Ejendommen har gode lejeindtægter på jord, jagt og udbygninger.

https://landbrug.johnfrandsen.dk

https://landbrug.johnfrandsen.dk/sag/192586/moedalsvej-8-8860-ulstrup/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce