Annonce
Bjerringbro Avis

Restaurantchef til mesterskab

Mathias Breinholt er restaurantchef på Fru Larsen Laurbjerg. PR-foto
Fru Larsen repræsenteret ved DM i Sommelier i Tivoli
Annonce

Laurbjerg: Restaurant Fru Larsen i Laurbjerg har gennem tiden modtaget mange priser, og restauranten er også repræsenteret ved årets DM i Sommelier i Tivoli, idet restaurantchef  Mathias Breinholt deltager i mesterskaberne.

Han kom ind i branchen for fem år siden, da han så muligheden for at lære noget nyt.

- Ligesom med vinens verden, er der altid en afkrog af nye områder, der kan udforskes. Jeg ser frem til en lærerig og spændende dag blandt dygtige og engagerede kollegaer til DM i sommelier i Tivoli, siger han i en pressemeddelelse.

Som en del af Tivolis nye mad- og vinfestival, der holdes fra 29. august til 20. september, er der også fokus på vin. Det er Dansk Sommelier Forening, som tirsdag 1. september i samarbejde med Nimb i København holder mesterskaberne på Axelborg.

Sidste års danmarksmester Nina Højgaard Jensen vandt sølv ved VM og blev dermed verdens bedste kvindelige sommelier, så der er meget at leve op til, og konkurrencen er i år større end nogensinde.

Det er Dansk Sommelier Forening, som står bag konkurrencen for professionelle sommeliers. Det bliver en dag med vinsmagning, danmarksmesterskab, champagnebar på tagterrassen og gallamiddag i salen.

Dette års to bedste sommeliers vil foruden æren og sponsorpræmier også få mulighed for at repræsentere Danmark ved Nordisk Sommelier Mesterskab, der holdes på Island i oktober i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce