Annonce
Bjerringbro Avis

Endelig kom Mies store dag

Mie Padkjær fik selvfølgelig røde roser, og der var godt gang i fotograferingen efter konfirmationen i Bjerringbro Kirke. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Med fire måneders forsinkelse blev Mie Padkjær søndag konfirmeret i Bjerringbro Kirke. Det har været hårdt at vente, men dagen blev, som den skulle være alligevel.

Bjerringbro: Kjolen var købt, forsamlingshuset lejet og gæsterne inviteret til den store dag 3. maj.

Så kom corona-nedlukningen, og så måtte Mie Padkjærs konfirmation - som så mange andres - flyttes. Det fortalte Mie Padkjær og hendes mor Heidi Padkjær om i avisen 21. marts, hvor de blandt andet fortalte, at selvom festen måtte udskydes, ja så skulle den altså holdes helt efter planen på den nye dato.

Det blev den 6. september, og i går var det så den store længe ventede dag for Mie, og den blev helt som den skulle være.

Annonce
Mie Padkjær bestilte sin kørsel i sportsvogn i børnehaven, hvor hun blev passet af Gitte Knudsen i baggrunden. Gitte Knudsen holdt sit løfte, selvom sportsvognen godt nok ikke er den samme som dengang. Foto: Niels-Chr. Jönsson

- Det har været hårdt at gå og vente på, men det hele er, som jeg gerne vil have det, sagde Mie Padkjær, da hun havde sat sig godt til rette i den sportsvogn, som faktisk blev bestilt til dagen, allerede da Mie Padkjær gik i børnehave - af Mie selv.

- Ja, det var godt nok en anden sportsvogn, jeg havde i sin tid, men Mie sagde allerede dengang, hvor jeg passede hende i børnehaven, at jeg skulle køre hende, når hun skulle konfirmeres, så selvfølgelig skulle jeg da det, fortalte Gitte Knudsen fra førersædet i sin åbne, hvide MG.

Mie Padkjærs er ved at være klar til afgang fra kirke, I baggrunden er det mor Heidi Padkjær. Foto: Niels-Chr. Jönsson

Nyt feststed

Sportsvognen skulle fragte Mie Padkjær til Bruunshåb Forsamlingshus, hvor festen for familie og venner fandt sted.

Det var egentlig ikke planen oprindeligt. Festen skulle være holdt i Bjerring Forsamlingshus, men da det var optaget på den nye konfirmationsdag, måtte der findes en anden lokation.


Det har været hårdt at gå og vente på, men det hele er, som jeg gerne vil have det.

Mie Padkjær, konfirmand


- Det gik nu ret smertefrit, fortalte Heidi Padkjær, der egentlig ikke synes, det har været så slemt at få konfirmationen flyttet.

- Det kom jo ikke helt bag på os dengang, men det er da en lettelse, at det nu endelig blev. Mie var begyndt at blive lidt nervøs for en ny flytning af datoen, efter smittetallene er steget igen, men heldigvis får vi nu holdt den fest, vi har glædet os til, fortalte Heidi Padkjær, mens hun vinkede til den åbenlyst meget glade konfirmand, som med kalechen slået ned kørte ud fra kirkens p-plads. Ud under den blå septemberhimmel på vej til fest.

Sognepræst Gitte Korsholm Wamberg førte konfirmanderne ind i kirken. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Lions har fået ny bestyrelse

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce