Annonce
Bjerringbro Avis

Så kom gymnasterne ud under åben himmel

Marianne Asp (i rød jakke) sørgede for at deltagerne fik en god oplevelse ved årets første gymnastikdag. Privatfoto
BIF Gymnastik er klar ved Fiskerhytten.

Tange: 1. maj plejer at være datoen for, at BIF Gymnastik flytter sit seniorhold 'Bevæg dig for livet'  udendørs. Men også det har corona'en ændret på, idet holdet allerede var på plads ved Fiskerhytten ved Tange Sø onsdag 3. marts.

Holdet, som normalt mødes i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter hver onsdag, har som meget andet været lukket på grund af corona, men den seneste opblødning af restriktionerne betyder, at man kan mødes udendørs. Den mulighed greb instruktør Marianne Asp. Og trods den lave temperatur var der god opbakning blandt medlemmerne, hvor af mange har rundet 75 år - og nogle endda 90 år.

- Jo det var da lidt koldt, og vi var ikke helt så mange, som vi plejer, men Marianne sørger jo for at holde os i gang, så efter et kvarters tid havde mange smidt jakken, fortæller Hans Westphael, som er assistent på holdet.

Omkring 25 af de normalt godt 30 deltagere var mødt op på denne friske forårsdag med både sol og fuglefløjt. Efter gymnastikken var der tid til at gå en tur rundt i området, og så var der tid til et par sange og kaffe, og helt i tidens ånd sad deltagerne godt spredt.

Gymnastikken ved Fiskerhytten fortsætter hver onsdag formiddag.

På gymnastikholdet Bevæg dig for livet er øvelserne tilpasset ældre mennesker, og derfor har deltagerne en stol til hjælp. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce