Annonce
Bjerringbro Avis

Stibro klar til skolestart 2020

Billedet er af stibroen i Houlkjær i Viborg, og det er nogenlunde sådan Viborg Kommune forventer den nye bro kommer til at se ud. Foto: Viborg Kommune
Borgere i Gullev fik projekt for stibro over Borrevej præsenteret på møde.
Annonce

Gullev: I ugen der er nu er gået, var borgere i Gullev inviteret til orienteringsmøde om den længe ventede bro over Borrevej.

Det var Gullev Borgerforening, der havde inviteret og med som gæst var Dan Yding Hahn Rasmussen fra Viborg Kommunes Tekniske Forvaltning, som fortalte om projektet.

Denne aften fik Gullev-borgerne for første gang set, hvor broen skal være, hvordan den kommer til at se ud, og ikke mindst blev det slået fast, at broen forventes at stå færdig til skolestart 2020.

Broen udføres i beton, og mest muligt støbes på fabrik, da det er det billigste, hurtigste og det der vil genere trafikken mindst muligt under udførslen, fortalte Dan Yding under præsentationen.

Det var en besked, der vakte glæde blandt både voksne og børn, der længe har ventet på broen.

Anton gik i 1. klasse i 2014, og han var et af de børn, der cyklede til skole, og skulle krydse den farlige Borrevej. I 2020 skal Anton konfirmeres, men der er stadig mange børn i Gullev, og de glæder sig til broen. Et af de mindre børn sagde for eksempel efter præsentationen at så kunne han også selv cykle ned til sin bedstemor i Bjerringbro.

Der var stor tilfredshed blandt borgerne i Gullev, da Dan Yding Hahn Rasmussen havde præsenteret projektet.

- Vi har ventet længe på broen, og det er et godt projekt vi har set her i aften, sagde formanden for Gullev Borgerforening Inger Skamris, der også sender ”roser” til Teknisk Forvaltning for et rigtig godt samarbejde.

Den nye bro skulle gerne stå klar inden skolestart i 2020 og man kan på billedet se forløbet over Borrevej. Skitse: Viborg Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce