Annonce
Bjerringbro Avis

Tange Festival: Fra underskud til overskud

Der er god grund til at have armene oppe over hovedet - både for festivalledelsen- og gæsterne, for årets overskud sikrer endnu en festival ved søbredden til næse år. Foto: Bjarne Nilsson.
Annonce

Ans: Lørdag var der fest ved søbredden, da årets Tange Sø Festival løb af stablen.

Med knap 5000 gæster - inklusive frivillige hjælpere - et hæderligt sommervejr, et stærkt musikprogram og en velorganiseret ledelse lykkedes det i år at holde festen med et overskud. Sidste år måtte festivalledelsen erkende et underskud på 200.000 kroner, da alting var gjort op, og det var til trods for et rekordstort publikum i 2017.

- Vi har med garanti et overskud i år. Og det bliver endda et pænt overskud, siger Peter Baggerman fra festivalledelsen om årets bundlinje.

Han kan endnu ikke oplyse et specifikt tal, men vigtigheden af overskuddet er han ikke i tvivl om.

- Det betyder enormt meget, at vi kan dele nogle penge ud til de arrangerende foreninger, der stiller frivillige til rådighed. Det betyder meget for os, at vi kan kvittere det store stykke arbejde med en økonomisk gevinst, og det betyder naturligvis meget for foreningerne. Så vi er glade for, at det er lykkedes at rette op på sidste års underskud, lyder det.

Det betyder altså penge i klubkassen til Lions Kjellerup og Ans IF, ligesom festivalens hovedsponsor, erhvervsmanden Rene Birch, allerede har meldt sig på banen som næste års hovedsponsor.

- Vi kan altså kun være tilfredse med årets festival. Alting forløb efter planen, kunstnerne leverede som forventet, publikum var glade og feststemte, vejret var fint, og vi er sikre på, at vi igen i 2019 kan holde fest på søbredden, siger Peter Baggerman.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce