Annonce
Bjerringbro Avis

Unique Kjoler er flyttet i nye lokaler

Sabine Dyhr har omkring 120 forskellige brudekjoler i sin forretning, der er flyttet på Brogade. Foto: Morten Pedersen
Brude- og konfirmationskjoler i lange baner. Butik har fået god placering og er bedre indrettet.

Bjerringbro: Der er flere årsager til, at Sabine Dyhr har flyttet sin brude-og konfirmationskjolebutik i nye lokaler, men uanset årsagerne er man ikke i tvivl om, at det er det rigtige hun har gjort, når man besøger forretningen.

Unique Kjoler har i en del år ligget i Nørregade i udkanten af byen, men allerede i september overtog hun nøglen til Brogade 9, hvor hun fra oktober var klar til at sælge konfirmationskjoler.

- Jeg valgte at prioritere konfirmationskjolerne og så vente med at gøre brudeafdeingen klar, fordi det var vigtigt for mig at være klar til konfirmationssæsonen, der normalt starter i oktober, fortæller Sabine Dyhr.

Annonce

Siden er tiden gået med at gøre butikken helt færdig, og eftersom hun ligesom alle andre måtte lukke butikken efter jul, er det først nu, at Sabine Dyhr for alvor kan præsenterer en fuldstændig klar forretning.

- Butikken på Brogade har nok det samme antal kvadratmeter som i den forretningen på Nørregade, men butikken er indrettet på en helt anden måde, fortæller hun.

En af årsagerne til, at hun flyttede var, at bygningen på Nørregade blev sat til salg og det gav en vis usikkerhed for Sabine Dyhr.

Mere synlig

- Det var jo ikke til at vide, om jeg lige pludselig ville blive opsagt, fortæller hun, der samtidig også ønskede en lidt mere synlig placering i byen.

Mange af de kunder, der træder ind over dørtærsklen hos Unique Kjoler, kommer langvejs fra og det ærgrer Sabine Dyhr, at hun ikke har flere lokale kunder.

Der er samme antal kvadratmeter, men der er langt bedre muligheder for indretning og plads til, at kunderne kan bevæge sig rundt i den nye forretning. Foto: Morten Pedersen

- Nu er der langt flere, der opdager butikken, og der er også mange, der stopper op og kigger ind af vinduerne, siger hun, der også har en anden teori om, hvorfor lokale ikke køber deres brude- eller konfirmationskjole i Bjerringbro.

- Der kan godt være nogen, der tænker, at en butik i Bjerringbro ikke har så stort et udvalg, eller at der er for stor risiko for, at man køber den samme kjole som alle de andre i klassen, men der kan jeg bare sige, at Unique Kjoler har 500 konfirmationskjoler hængende i butikken, og at det alligevel ofte er de samme få mærker og modeller, der florerer i Danmark. Og derfor bliver det ikke anderledes, hvis man køber kjolen i Aalborg eller Aarhus, siger hun med et smil.

Hun er dog også bevidst om, at der kan være en del, der vælger at købe konfirmationskjole i en af de større byer, fordi de samtidig kan gøre det til en shoppedag med besøg på café med mere.

Annonce

Smukke siddepladser

- Det er jo svært at tilbyde her, men så er der andre fordele, ikke mindst mindre kørsel - især hvis man skal vende tilbage et par gange - inden man får valgt den rigtig kjole, siger hun, mens hun viser rundt i den flotte butik.

Her er god plads og i indgangen, hvor disken står, får man muligheden for at vælge, om man vil dreje til højre ind til konfirmations-afdelingen eller gå lige ud, hvilket fører én ind til brudekjolerne.

- Da vi overtog forretningen, der har stået tom siden Kino Café og Restaurant holdt til her, havde vi aftalt at Jytas, der er udlejer, skulle stå for vægge og lofter. Resten har vi derfor selv stået for, og vi har sat en del vægge op  i konfirmationsafdelingen, der giver nogle hyggelige områder, forklarer Sabine Dyhr.

I begge afdelinger er der mere gulvplads end tidligere, og der er nu også stillet smukke og elegante sidde-arrangementer op, der ofte bruges af den kommende brud eller konfirmands veninder eller familie.


Nu er der langt flere, der opdager butikken, og der er også mange, der stopper op og kigger ind af vinduerne

Sabine Dyhr, indehaver af Unique Kjoler i Bjerringbro


Foruden nye lokaler har Sabine Dyhr også taget en anden stor beslutning. Tidligere har hun også opretholdt et fuldtidsjob som fodermester på en gård, men siden december har hun valgt kun at fokusere på butikken.

Butikken er blevet langt mere synlig, og mange forbipasserende stopper op og kigger ind ad vinduerne, fortæller Sabine Dyhr. Foto: Morten Pedersen

- Det blev for hårdt. Jeg har arbejdet dobbelt i seks år, men jeg har altså også en mand der arbejder om natten og fire børn, og det betød, at jeg ikke kunne finde tid til eksempelvis at opdatere min hjemmeside. Det har jeg nu, siger hun glad.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Annonce