Annonce
Bjerringbro Avis

Vagtskifte hos lokal revisor

Carsten Mikkelsen har som ansat hos Elite Revision gået gennem denne dør mange gange, men siden sommer har han været indehaver af revisionsfirmaet i Torvegade. Foto: Christine Krüger Hansen
Carsten Mikkelsen har fået sin drøm om at drive selvstændig revisionsfirma opfyldt.
Annonce

Bjerringbro: Carsten Mikkelsen, der bor i Sahl og siden 2004 har været ansat hos Elite Revision på Torvegade i Bjerringbro, har fået fod under eget bord.

Egentlig var det en drøm han havde gået og plejet i længere tid, men alligevel kom det lidt som en overraskelse, da hans chef, og ejer af det mindre revisionsfirma, i foråret spurgte til Carstens fremtidsplaner.

- Tanken om at overtage revisionsfirmaet var kommet nærmere, og jeg har altid næret et ønske om at blive selvstændig, men vidste ikke, at det skulle være nu. Så jeg blev da en kende overrasket, da Frank Sørensen i foråret spurgte mig, om jeg var interesseret i at overtage firmaet, for han er jo kun 63 år, siger Carsten Mikkelsen med et skævt smil.

Og nu, et halvt år senere, er drømmen blevet en realitet.

Carsten Mikkelsen vidste allerede fra barnsben af, at han gerne ville have noget at gøre med tal, og efter handelsskole læste han til cand. merc aud. på Aalborg Universitet, hvorefter han var hos adskillige revisionsfirmaer, inden han i 2004 blev ansat ved Elite Revision.

- Jeg så, at Frank Sørensen søgte en revisor, og jeg tænkte, at jeg egentlig gerne ville arbejde lokalt, for på det tidspunkt var vi lige flyttet til Sahl, hvor vi havde bygget hus, fortæller Carsten Mikkelsen.

Annonce

Udvider lidt

Med Frank Sørensens afgang er der lige nu kun to ansatte på kontoret. Carsten Mikkelsen selv og så en kontordame, men den nye indehaver regner med at ansætte en bogholder til efteråret.

- Det er det, der passer til det kundegrundlag, der er lige nu, men nu må vi se, hvad der sker i fremtiden, siger Carsten Mikkelsen, der gerne vil udvide firmaet i takt med en større kundestrøm.

Der er dog ikke lagt nogen bevidst strategi fra Carsten Mikkelsens side, og han har intet ønske om, at Elite Revision skal være et kæmpe firma.

- Fire medarbejdere er til at overskue, og så kan man samtidig stadig være den lokale revisor i nærområdet, siger han.

Lige nu har revisionsfirmaet mange forskellige typer af kunder. Nogle kommer ind af døren med selvangivelser i hånden, andre med deres bogholderi. I dag er rigtig meget dog digitalt. Regnskaber skal eksempelvis indberettes digitalt.

- Vi taster folks tal ind i systemerne, nogle kommer ind på Torvegade, andre tager vi ud til. Over halvdelen af de kunder, vi bogfører for, kommer i huset, fortæller Carsten Mikkelsen, hvis firma har mest at gøre med små virksomheder som håndværkere, landbrug, juletræsproducenter, autoværksteder ejendomsudlejere, vognmandsfirmaer med mere.

- Den største virksomhed, jeg har som kunde, har vel 10-15 medarbejdere, men vi er jo også et lille revisionsfirma, så vi kan heller ikke magte de helt store virksomheder, siger Carsten Mikkelsen med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce