Der var spænding til det sidste, men Tommy Friis fra Hotel & Restaurant Fru Larsen vandt med en ret af haler fra frilandsgris, solsikker, løgbouillon & hasselnødder 'Årets ret med gris 2017'.
Bjerringbro Avis
Restaurant Fru Larsen vinder grise-pris
Annonce
Annonce
Mest læste
-
Fra maskinstation til camperparadis: Verner Rigtrup markerer en milepæl
-
Modeshow rykket op med rod
-
Vild med vilje: Lær at anlægge vilde haver og bidrag til biodiversiteten
-
Ny direktør i Bjerringbro: Viborgenser med erfaring indenfor restaurationsbranchen ansat
-
Stort restaureringsarbejde: Lindetræer på slotsallé har mistet toppen
Seneste nyt
-
Ny direktør i Bjerringbro: Viborgenser med erfaring indenfor restaurationsbranchen ansat
-
Stort restaureringsarbejde: Lindetræer på slotsallé har mistet toppen
-
Vild med vilje: Lær at anlægge vilde haver og bidrag til biodiversiteten
-
Modeshow rykket op med rod
-
Fra maskinstation til camperparadis: Verner Rigtrup markerer en milepæl
-
Børnekunst i Gudenåhuset
-
Folkedans giver superkræfter
Annonce