Annonce
Dagens ret på madskolen er stegt rødspættefilet med karrykartofler og æble-fennikel sauce. Viktoria har gang i panden, mens Tobias nøjes med at kigge på. Foto: Vibeke Skov
Bjerringbro Avis

Sommerskole: En duft af madglæde

En flok piger og et par drenge har tilbragt den første sommerferieuge i skolekøkkenet

Annonce
  • Dagens ret på madskolen er stegt rødspættefilet med karrykartofler og æble-fennikel sauce. Viktoria har gang i panden, mens Tobias nøjes med at kigge på. Foto: Vibeke Skov
  • Mens de andre tre grupper sætter maden på bordet, har gruppe fire valgt at portionsanrette fisk og tilbehør. Det tager Laura, Freja og Cecilie sig af.
  • Hvordan skærer man fenikkel? Madskolen ledes i år af Heidi Poulsen, som her giver gode råd om snitning af grøntsager til Milla og Caroline.
  • Linea er hjælper på madskolen i Ulstrup. Her viser hun Mia og de andre piger i gruppe 1, hvordan man snitter et løg.
  • Cecilie og Laura har fået den første fiskefilet på panden.
  • Victoria og Clara er i gang med tilbehøret: Æble-fennikel sauce.
  • Emil er klar til at smage på maden. Han har taget sig af opvasken, som skal være ordnet, inden gruppen sætter sig til bords.
  • Karrykartoflerne fordeles på tallerknerne.
  • - Jeg elsker den her ret, siger Anne Sofie, som næsten ikke kan vente med at spise sin fisk.
  • Efter en lille times arbejde er maden på bordet i alle fire grupper.
  • Det er slet ikke så nemt at stege fisk, og n gle af rødspættefiletterne blliver da også næsten til plukfisk på panden.
  • Der gives ikke points for pæneste anretning, men pigerne vil gerne at maden tager sig godt ud på tallerknerne.
  • Dagens frokostret i Madskolen: fisk, kartofler og sauce med æble og fennikel. Bon appetit!
Bjerringbro Avis

Forårsudstilling på slottet

Annonce
Bjerringbro Avis

Storstilet entré ved galla: Elever ankom i alt fra smarte nye biler til hestevogn og tandemcykler

Annonce
Bjerringbro Avis

Nyt tilbud om mtb-træning for børn og unge

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ny direktør i Bjerringbro: Viborgenser med erfaring indenfor restaurationsbranchen ansat

Bjerringbro Avis

Stort restaureringsarbejde: Lindetræer på slotsallé har mistet toppen

Bjerringbro Avis

Vild med vilje: Lær at anlægge vilde haver og bidrag til biodiversiteten

Bjerringbro Avis

Modeshow rykket op med rod

Bjerringbro Avis

Fra maskinstation til camperparadis: Verner Rigtrup markerer en milepæl

Bjerringbro Avis

Børnekunst i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Folkedans giver superkræfter

Annonce