Annonce
Ugeavisen Bramming

Landsby sætter gang i udstykning: 21 nye byggegrunde til salg

Maibritt Mathiasen og Claus Pedersen fra Grimstrup Lokalråd glæder sig over, at der nu endelig er 21 nye byggegrunde til salg på Skovvangen i Grimstrup. Grundene ligger lige op til skoven Egekrattet, som ses i baggrunden. Foto: Martin Wilde
Grimstrup har alt det, man som familie har brug for. Inklusiv 21 nye byggegrunde, som Esbjerg Kommune netop har sat til salg.

Grimstrup: Der er plads til flere i Grimstrup. Helt præcis 21 nye familier, der har lyst til at flytte til byen ved krattet - som er en skov - købe en grund og bygge et hus. Esbjerg Kommune har netop sat 21 nye byggegrunde til salg i den nye udstykning Skovvangen i den nordlige del af byen og med Egekratskolen som nærmeste nabo. Det glæder Grimstrup Lokalråd.

- Vi løb tør for byggegrunde. Nu er det endelig lykkedes at finde en placering, siger Claus Pedersen, som er lokalrådets velkomstambassadør.

- De ligger perfekt, lige op til skolen. Vi håber, det er børnefamilier , supplerer lokalrådsformand Maibritt Mathiasen.

Annonce

Faktisk er der allerede etableret sti fra den nye udstykning til Egekratskolen, der prioriterer at være en såkaldt udeskole, hvor dele af undervisningen foregår udendørs, når det giver mening.

Mange gode grunde

Men ud over de 21 nye, er der mange andre gode grunde til at flytte til Grimstrup.

- Vi er et lille samfund med nærvær. Vi kender alle hinanden. Her er man lidt for sig selv sammen med andre, som Claus Pedersen udtrykker det.

- Grimstrup ligger godt for motorvejen. Jeg plejer at sige, det tager ni minutter at køre til Bilka, siger Maibritt Mathiasen.

Hun mener ikke, at det er et problem, at byen ikke har en købmandsforretning.

- De fleste arbejder i Esbjerg, og de passerer syv supermarkeder på vej ud af Esbjerg. Personligt vil jeg hellere have en skole, og  så behøver man ikke holde øje med, om børnene bruger lommepengene på snolder og chips.

- Ellers har vi købmandsforretninger i både Årre og Vejrup, siger Claus Pedersen.

Det lader heller ikke til at være noget problem, for der er rift om de nye byggegrunde. To af dem er allerede reserveret, fremgår det af kommunens hjemmeside.

De nye byggegrunde

De 21 nye grunde varierer i størrelse.

Den mindste er på 785 kvadratmeter og kan købes til en pris på 282.600 kroner

Den største er på 1311 kvadratmeter, som fås til en pris på 471.960 kroner.

Oversigt over byggegrundene, hvilke der er reserveret og hvilke der er solgt, kan ses på Esbjerg Kommunes hjemmeside: byggegrunde.esbjergkommune.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce