Annonce
Ugeavisen Bramming

Tapas-tilbud fra Hole in One

Vi har holdt vores egen julefrokost – med mad udefra, så nu er vi klar til julemåneden med både små frokostselskaber her og take away i lange baner, siger Hanne Bihl (t.v.) her sammen med: Vibeke Mountain, Vita Pedersen og Kirsten Simonsen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Personalet måtte corona-lukke en uges tid, men nu kører serveringen på fuldt blus igen.
Annonce

BRAMMING: Oh – ja. Julen og julefrokosterne ”som den plejer” er nærmest aflyst i vores ordrebog i år. Coronaen lægger jo linjen, men vi får det nu til at gå alligevel, siger Hanne Bihl – medejer og leder af Restaurant Hole in One i Bramming gennem 13 år.

Som navnet fortæller er det restauranten ved golfklubben på Kirkebrovej i Bramming, det drejer sig om, og da der jo ikke spilles så meget golf i vintermånederne, er det en stille periode, man her er på vej ind i:

-Men vi har faktisk go’ gang i den med take away og små selskaber her op mod julemåneden, siger Hanne Bihl.

Annonce

Corona-lukket

En juletapas med både lakseroulade, flæskesteg med svær, ris a la mande og alt det andet julekræs. Foto: Kirsten Enevoldsen

-Tapas med små hjemmelavede specialiteter er den helt store dille, og det henter folk jo i portionsanretninger eller får serveret ved fire mands-borde her i restauranten efter en runde på golfbanen. Mange klubber reserverer lidt julefrokost-tapas på den måde, og vi dækker selvfølgelig op, så vi overholder alle corona-regler - med sprit og det hele, siger Hanne Bihl – efter at restaurantens personale måtte gå i isolation:

-Én af vores medarbejdere havde her først i november deltaget i en frokost med 10 personer, hvoraf den ene viste sig at være corona-positiv. Syv af de 10 – heriblandt vores kollega - blev efterfølgende testet positiv, så vi måtte så også i isolation en go’ uges tid.

Annonce

Vi har holdt julefrokost

-Nu er vi alle testet i flere omgange. Ingen smittede, og vi er på dupperne igen. Vi har også holdt vores egen julefrokost her – med mad udefra. Ingen abefest, men hyggeligt og med totalt styr på hygiejne og andre corona-regler, fortæller Hanne Bihl. – der tilføjer, at golfspillerne ”er flinke” til at bakke op om restauranten, der de sidste dage før jul lukker en kende ned for det store take away-udbud og i stedet begrænser det til smørrebrød – både i restauranten og som afhentning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce