Annonce
Ugeavisen Bramming

BB slap helskindet gennem 2020

BBs klubhus er udsmykket i den helt aktuelle version: Og jo. Vi spillede hammergodt, men vi fik jo desværre ingen points, lød kommentaren fra P.O. til resultatet i Belgien-Danmark kampen. Foto: Kirsten Enevoldsen
P. O. Mogensen og Kim Funder kan fejre dobbelt-jubilæum som henholdsvis formand og dirigent ved den årlige generalforsamling i Bramming Boldklub.

BRAMMING: Som utallige andre foreninger påvirkede corona-nedlukningerne i 2020 både den økonomiske og sportslige situation for Bramming Boldklub, BB, der efter flere udskydelser – igen corona-begrundet – for nylig kunne holde sin årlige generalforsamling.

- Vi slap igennem det atypiske år med skindet på næsen - ikke mindst takket være støtte fra Dansk Idræts Forbund, DIF, som også rådede os til at bibeholde vores kontingent-størrelse og opkrævning som i et ”normalt” år, sagde BB-formand P. O. Mogensen i sin beretning.


Annonce

Vi slap igennem det atypiske år med skindet på næsen - ikke mindst takket være støtte fra Dansk Idræts Forbund (DIF), som også rådede os til at bibeholde vores kontingent-størrelse og opkrævning som i et ”normalt” år

P.O.Mogensen


Medlemsmæssigt er der i forhold til 2019 en nedgang på 11 procent. I 2019 var der 537 BB-medlemmer, og i 2020 endte medlemstallet på 476. Det er ikke helt enkelt at beregne, idet et foreningsår strækker sig over to sæsoner, men korrigeret for alle overlapninger lander det aktuelle medlemstal på 476.

Sportsligt hørte 2020 også til de absolut atypiske:

- Vi nåede jo ikke at spille turneringerne til ende, siger P. O. Mogensen – og glæder sig så i øvrigt over, at al bøwlet med hold- og forsamlingsstørrelser, sprithåndtering og så videre nu forhåbentlig er en saga blot.

Trofaste sponsorer

Én ting kunne formanden dog glæde sig over: Trods coronaens hærgen blev den årlige fodboldskole gennemført som vanligt under Bill Schmidts ledelse og med omkring 100 glade drenge og piger på grønsværen.

Festugen i august og Skjern Banks champagne cup sidst i december måtte corona-aflyses, hvilket også afspejler sig på indtægtssiden for BB.

- Til gengæld kunne vi søge en corona-pulje i DIF. Det gjorde vi, og det opvejede lidt af tabet og så må vi virkelig glæde os over vore mange trofaste sponsorer – vel omkring 75 på årsbasis - her i byen. Endelig gav OK-benzinaftalen – inklusive SuperBrugsens kontante støtte – i 2020 69.664 kroner.

Omklædningsrummet i kælderen er – foruden et rum til hver enkelt spillers tøj – forsynet med både fjernsyn og flytbar taktik-tavle. Det er bar’ blevet virkelig godt, siger P.O. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

Kælderen renoveret

P. O. Mogensen omtalte i sin beretning også de to fysiske milepæle, BB kan glæde sig over i 2020:

- Vi fik færdiggjort projektet med adgangsbrikker til klubhuset, så vi er helt ude af alt bøwlet med nøgler, og så har kælderen med omklædningsforhold, boldrum og toiletforhold fået et gevaldigt løft. Jeg synes faktisk, vi nu må sige, at vore fysiske rammer er på det niveau, vores størrelse og sportslige resultater betinger, fastslog P. O. Mogensen, der også glædede sig over, at Esbjerg Kommune har renoveret lysanlægget.

Og et flot aflåst boldrum er der også blevet i kælderen, ligesom der her er blevet fine toiletrum. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

Jubilæums-år

Under punktet valg til bestyrelsen viste der sig at være to markante 25 års jubilarer. P. O., der blev genvalgt som formand, havde i 2020 været formand for BB i 25 år. Det kastede naturligvis en anerkendende tale af sig fra klubbens grand old man, C.C. Grejsen.

P. O. holdt så også selv en glad og anerkendende tale; nemlig for Kim Funder, der i 25 år har været dirigent på BB's årlige generalforsamling.

Træner Lasse Johansen blev valgt som seniorformand. Jes Nielsen fortsætter som kasserer, og Liselotte Klinge bliver ved som administrativ formand. Jacob Hollænder valgtes som sponsorformand og Morten Sloth Christensen som sportschef i BB.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Lille, fine Carla fandt sokken

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Fotopar åbner galleri i St. Darum

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Lunds El er kommet godt fra start

Ugeavisen Bramming

Kun ét år mere: Bramming skal have ny formand

Ugeavisen Bramming

Lokalråd efterlyser hurtigere resultater

Ugeavisen Bramming

Som i et eventyr

Ugeavisen Bramming

Ridderkors til fem byrådsmedlemmer

Ugeavisen Bramming

Gram Slot er fyldt med mysterier og andet godt

Ugeavisen Bramming

Masser af plads lige midt i naturen og med egen sø

Ugeavisen Bramming

Nu også læber og eyeliner

Ugeavisen Bramming

Sommer med sol, sjov og aktiviteter

Ugeavisen Bramming

Jørgen har travlt med hækklipningen

Ugeavisen Bramming

Pludselig ringede Erik Gundersen: Nu er 13-årig udtaget til VM

Ugeavisen Bramming

Sommer-udflugt til Blokhus

Ugeavisen Bramming

Corona-alarmen afblæst

Ugeavisen Bramming

August bygger bro mellem Kina og Bramming

Ugeavisen Bramming

Hudløs ærlig

Ugeavisen Bramming

Brammings veterantog kører kun på udebane denne sommer

Ugeavisen Bramming

JernbaneCafeen sygdomsramt

Ugeavisen Bramming

Nyt initiativ: Gadeidrættens Dag vil få hele byen til at sprudle

Ugeavisen Ribe

Tusindvis af museumseffekter viser en landsby fra 1900: Welling tager gæsterne med tilbage i tiden

Ugeavisen Bramming

Stationsby ramt af større smitteudbrud efter private fester: Bliv testet, lyder opfordringen

Ugeavisen Bramming

Nanna bruger sommerferien på at undervise i udspring

Annonce