Annonce
Ugeavisen Bramming

Butikker melder om god julehandel i Bramming

- Det er gået fint i forhold til forventningerne, siger butikschef Per Lauridsen, Sportmaster Bramming. Arkivfoto: Martin Wilde
Statsministeren opfordrede til at købe julegaver på nettet. Det har nu ikke påvirket julehandlen i butikkerne i Bramming, viser en rundspørge, Ugeavisen foretog kort før jul.
Annonce

Bramming: Borgerne i Bramming har ikke i nævneværdig grad rettet sig efter statsminister Mette Frederiksens (S) opfordring på et pressemøde for et par uger siden til at købe julegaver på internettet. Meningen var, at man dermed skulle undgå at udsætte sig selv for smittefare ved at stå i kø og gå i fysiske butikker. Ganske vist gjaldt opfordringen kun borgere i de kommuner, der på det tidspunkt blev lukket ned, men en uge senere var hele landet omfattet af de skærpede restriktioner.

Tværtimod har borgerne i og omkring Bramming købt julegaver i byens butikker. Det viser en rundspørge, som Ugeavisen foretog fredag før jul til flere af byens butikker.

- Det er gået fint i forhold til forventningerne, men ikke helt så godt som sidste år. Men det havde vi heller ikke forventet, siger butikschef Per Lauridsen hos Sportmaster Bramming

Han fortæller, at de har haft rigtig travlt i butikken.

- Vi var ikke helt tilfredse med udmeldingen fra Mette, erhvervsministeren og Brostrøm. Specialbutikkerne opfylder reglerne, så der er ingen problemer. Heldigvis nåede vi lige et få fyldt op på hylderne, inden storcentrene måtte lukke ned, siger Per Lauridsen.

Annonce

Vældig tilfreds

På den anden side af storegade, hos Din Tøjmand Bramming, er indehaver Jens Simonsen "vældig tilfreds".

- Vi havde besøg af Arbejdsmiljøstyrelsen forleden. Vi bliver kigget efter i kortene, men vi har styr på situationen, forsikrer Jens Simonsen fra Din Tøjmand Bramming. Arkivfoto: Martin Wilde

- Det har været super godt til nu. Det er ærgerligt, at nogen skal lukke ned, men vi havde vældig travlt travlt torsdag, efter storcentrene måtte lukke onsdag aften. Vi er dybt taknemmelige for, at folk vil kigge vores vej og bakke op om de lokale butikker, siger Jens Simonsen.

Han kan med egne ord for første gang i 40 år se frem til at holde juleferie, fordi butikken skal holde tvangslukket fra den 25. december. Han er heller ikke bange for, at kunderne skal blive smittet, mens de køber ind.


Det har været super godt til nu. Det er ærgerligt, at nogen skal lukke ned, men vi havde vældig travlt travlt torsdag, efter storcentrene måtte lukke onsdag aften.

Jens Simonsen


- Vi havde besøg af Arbejdsmiljøstyrelsen forleden. Alt blev vinget af og var i orden. Vi bliver kigget efter i kortene, men vi har styr på situationen, forsikrer Jens Simonsen.

Annonce

Støtter op lokalt

- Det er gået fint, siger Mette Hansen, indehaver af Boutique 9 i Nørregade:

- Vi plejer at have rigtig travlt, og det har v i haft i år, siger Mette Hansen, indehaver af Boutique 9. Arkivfoto: Martin Wilde

- Vi plejer at have rigtig travlt, og det har vi haft-. Folk vil gerne støtte op om de lokale butikker. det mærker vi dagligt, slutter Mette Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce